Ботев ПловдивФутбол

Хамза пропуска мача с Лудогорец

Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) е на тръни, защото научи, че не може да използва звездата Юнес Хамза в предстоящото гостуване на Лудогорец, пише “Меридиан мач”.

Тунизиецът е имал болки в адукторите още преди мача с Черно море, но въпреки това игра като титуляр на обезболяващи инжекции. Положението му обаче е станало нетърпимо след срещата, като таранът веднага е бил изпратен на преглед във ВМИ София.

Прегледите показаха, че Хамза трябва да почива няколко дни, като лекарският щаб ще направи всичко възможно да го възстанови за следващите мачове с Литекс и ЦСКА. При отсъствието на Юнес Хамза вероятен партньор на Феребори Доре в атаката ще бъде опитният Иван Цветков.

Вчера пловдивчани направиха само възстановителна тренировка. В строя се завръщат капитанът Йордан Христов и Вандер Виейра, чиито наказания изтекоха.

Oще за Ботев от днес:

Строителството на „Христо Ботев“ изпреварва графика

„Труд“: Цветан Василев бетонира Мъри и Кривия в Ботев

Вижте какво заяви Цветан Василев, след срещата с феновете

Официално: Ботев без Хамза срещу Лудогорец

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker