Ботев ПловдивФутбол

“Труд”: Цветан Василев бетонира Мъри и Кривия в Ботев

Собственикът на Ботев (Пд) Цветан Василев бетонира треньора Станимир Стоилов и спортния директор Александър Александров до края на сезона, като отряза исканията на бултрасите за рокади. Банкерът се срещна в Пловдив с 20 представители на феновете, пише “Труд”.

Ултрасите обвиниха Мъри за виновник за плачевните според тях резултати с оглед на невижданата от 20 г. скъпа селекция. Собственикът бил категоричен, че държи Стоилов да остане и му се даде шанс да класира отбора за Лига Европа.

За нов треньор ще се мисли само при неизпълнение на целта за сезона. На срещата били дискутирани имената на Любослав Пенев и Христо Стоичков като евентуални наследници на Стоилов, но на този етап нямало вариант някой от двамата да поеме “Ботев”. За националния селекционер било невъзможно да води и клубен тим, а Камата имал дълъг договор с мексиканска телевизия.

Заради ангажименти в чужбина на срещата не е присъствал новият президент на клуба Иван Джиджев. Василев уверил бултрасите, че Джиджев не е левскар, въпреки че през последните 5 г. е начело на баскетболния клуб на “сините”.

Oще за Ботев от днес:

Строителството на „Христо Ботев“ изпреварва графика

От Ботев (Пловдив) искат капитана на Стяуа

Хамза пропуска мача с Лудогорец

Вижте какво заяви Цветан Василев, след срещата с феновете

Официално: Ботев без Хамза срещу Лудогорец

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. Бях на мача, безлична игра на на смешниците играли и за Левски, нормално те са “Ръжените ” срещу Ботев!!! Този равен мач даде възможност Левски да се класира преди Ботев! Локо Пд се знаеше дори с колко ще загуби, нямаше и възможност да си заложиш в еврофутбола, беше премахнат мача за игра. Само си помислете какво е първенството в БГ. ЖАЛКИ СТЕ!!!

  2. Господин Василев умен човек сте,но не правете простотии,доверете се на феновете,тия двамата за нищо не стават,толкова пари се похарчиха а не можем да бием Черно море,редно ли е това?Ужасно безобразен е отбора,нека се махнат!

    1. така ли викате на тая турска подлога бе? “Господин Василев”…. повръща ми се от вас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker