бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Вижте какво заяви Цветан Василев, след срещата с феновете

Нова регулярна среща между фенове и собственика на най-стария футболен клуб се състоя тази сутрин в Пловдив. Както вече “жълто-черната” общност разбра, Цветан Василев поиска от феновете търпение. “Хубавите и трайните резултати искат време. Ботев Пловдив не е клуб – еднодневка, няма и да бъде. Ние трябва да се постараем да изграждаме здрави основи всеки ден и да надграждаме над тях”, са най-общо казано думите от г-н Василев.

В Ботев Пловдив ще има много промени в най-скоро време. Според собственика няма незаменими хора и никой не трябва да бъде спокоен за мястото си, а да работи здраво за просперитета на клуба.

Затова говори и последната ръководна смяна в Ботев Пловдив, тази на г-н Юли Попов с г-н Иван Джиджев. Тя има основна цел стягане на редиците на всички нива в ПФК “Ботев” Плводив. Цветан Василев уточни, че не се съмнява в качествата на новия президент в нашия клуб, който ще направи всичко по силите си Ботев да стане за пример на административно и ръководно ниво в България.

След тези поставени задачи, който и треньор и ръководител да постъпи на работа в Ботев, трябва да се ангажира по програма и цели зададени от президента и собственика.

Хората, които представиха феновете на Ботев на срещата с г-н Василев останаха за пореден път убедени, че той е запознат напълно с обстановката в клуба. Както и след предишната среща, по разбираеми причини, и по изричното желание на Цветан Василев, детайлите от нея няма да бъдат разпространени. Организациите – Сдружение Ботев Пловдив, Клуба на привържениците на Ботев и Бултрас се разбраха преди края на първенството да се осъществи още една среща между двете страни.

Следващата седмица и г-н Иван Джиджев  ще се срещне с бултрасите, за да се запознае с тях и да се обсъдят важните теми около клуба.

bultras.com

Oще за Ботев от днес:

„Труд“: Цветан Василев бетонира Мъри и Кривия в Ботев 

Строителството на „Христо Ботев“ изпреварва графика

От Ботев (Пловдив) искат капитана на Стяуа 

Хамза пропуска мача с Лудогорец

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker