Ботев ПловдивСтатистикаФутбол

“Кралят на гола” оглави листата на топстрелците в края на 2016г.!

Нападателят на Ботев (Пд) Жоао Пауло явно е роден, за да бележи голове!

Кариоката изнесе една изключително силна есен с тима на Ботев (Пд). В последния мач на “жълто-черните” за 2016г. – този срещу Пирин (Бл) 3:2 – Пауло предреши изхода на срещата с поредния си гол с “жълто-черната” фланелка.

Да, този тандем наистина работи!

Това бе 12-ят гол на Жоао от началото на сезона в 19-те му срещи в Първа лига, което го качи на върха на листата на топстрелците в шампионата, заедно с нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешеру, който също има 12 попадения.

От както е в Ботев (Пд) бразилецът е вкарал 15 гола във всички турнири.

През тази есен Пауло стана автор на най-бързия гол през сезона. Той реализира още в 13-та секунда при равенството с Левски (1:1) в началото на ноември.

Жоао Пауло ли вкара най-бързия гол в българския футбол?

Статистиката показва, че Жоао е реализирал повечето си голове на стадиона в кв.Коматево в първенството – 9, а три от попаденията са при гостувания на Ботев (Пд).

В последните дни около името на Пауло се породиха множество спекулации, че той ще напусне отбора след Нова година. Бразилецът все още не е подновил своя договор, който изтича през лятото на 2017г.

Жоао Пауло пред TribunaPlovdiv.bg за бъдещето си: Ще говорим след Нова година!

Подобни

5 Коментара

  1. Кралят на гола хахахаха! Какъв крал на гола може да бъде тази маймуна? Колко гола е вкарал, и на кои отбори е вкарал, жълти палячовци от plovdivderby.com?
    От километри си личи жълтата ви простотия! Ако вашата жълта маймуна е краля на гола, тогава Мартин Камбуров е богът на Гола.Спрете с тия титли, жълти безумци.Така могат да се нарекат легенди, като Жеков, Бонев, Чико дори вече и Мартин Камбуров, който вече също се нарежда сред най-великите голмайстори на България!

  2. Къв крал е тоя мангал бе? И бил роден да вкарва? Той е на 29 години и никога не е вкарвал толкова досега! Типично жълтурски статии с жълтурски преувеличения! Помните ли Георги Христов, който пак при папагалите стана голмайстор, а те почти не изпаднаха същата година? Сега същата работа! Убеден съм че тоя манго ако иде в друг отбор ще залезе! Много е лесен да бъде спрян и във всички мачове с по-качествени отбори се видя че е така! Почти всичките му голове са срещу слабите отбори! На Лаута например, тоя цинго беше обезличен и не се видя на терена! Същото и тошко плашилото!

    1. Комплексът на жълтурите от Локомотив е толкова голям, че на всеки техен футболист, който отбележи гол на Локомотив веднага му се слага титла!Те нарекоха и Тошко Тимонов – принца на Пловдив хаха.Е, къде играе сега вашият принц, жълтури?

      1. Така е ама тоя мангал не е вкарал гол на Локото! Той може, ама на Монтана, Пирин, нефтохимик и Локо Го! На Лаута не се видя че е на терена! Беше обезличен! В същност, ако някой го вземе въобще ще си хапе гъза от яд!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker