Тенис
ЕКСКЛУЗИВНО

Извънредно: Цветана Пиронкова е в третия кръг на Ролан Гарос след отказване на Серина Уилямс!

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова се класира за третия кръг на Ролан Гарос след отказване на 23-кратната шампионка от Шлема Серина Уилямс.

Новината бе съобщена от екипа на Евроспорт, намиращ се в Париж. Причината за оттеглянето на американката е контузия на ахилесовото сухожилие.

Така пловдивчанката се класира за трети кръг на Ролан Гарос, където ще се изправи срешу Барбара Стрицова или Барбара Крейчикова.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Обичам да играя в Париж и наистина обожавам клея. Да бъда отново тук ми достави голяма радост и затова наистина положих усилия и направих всичко възможно, за да се възстановя. Започнах да чувствам болка в ахилесовото сухожилие след първия кръг и засега има известно подобрение, но не съм напълно възстановена“ каза Уилямс.
„Трябваше да преценя дали ще успея да изиграя още няколко мача в това състояние и стигнах до извода, че няма да е възможно. В момента изпитвам трудности при ходене и това е ясен знак, че трябва да се посветя на възстановяването си“ сподели още американката.
„Всички знаят, че винаги давам 100% от себе си. Дори повече, ако е възможно. Това е нещо, което ми носи утеха. Контузиите в ахилеса са сред тези, с които наистина не е препоръчително да играеш, защото ако се влошат, това може да доведе до огромни проблеми. Не бих искала да се стигне до там при положение, че имам възможност да се възстановя“, заяви Серина на пресконференцията.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker