Букмейкърски новини и казино бонусиТенис

Генералният спонсор на Левски спонсорира българските състезатели по плажен тенис на европейското първенство в Крит

Генералният спонсор на Левски Palms Bet стана основен спонсор на българските състезатели по плажен тенис на Европейското отборно първенство, което ще се проведе на гръцкия остров Крит. Това ще се случи от 29 септември до 2 октомври.

Нашият отбор е предствен от осем тенисисти. Те ще участват в надпреварите по двойки мъже и жени както и на смесени двойки. Двама от тях пък са представители на Топ 130. Това са Диана Митева и Стефан Пенков.

Стефан Пенков и Пламен Фотев са мъжката ни двойка с най-висок ранкинг в света – ТОП 200. Жените ще пък ще бъдат Диана Митева с Карина Димова и Калина Петкова с Раяна Първанова.

Рекордното класиране на България до момента пък е 6-ото място. Тазгодишното Европейско първенство пък ще бъде едно от най-силните. Това става ясно от факта, че първите четири жени в световната ранглиста ще участват, докато при мъжете ще бъдат първите 9 от 10 в света.

„За нас е изключителна привилегия да имаме подкрепата в лицето на Palms Bet, за да можем за поредна година да представим България на Европейско първенство. Тази година на шампионата в Гърция присъстват още 19 страни. Благодаря от името на целия отбор за финансовата помощ на компанията и вярвам, че доброто ни сътрудничество ще доведе до добри резултати“, заяви Диана Митева от името на целия българския отбор.

Откриването на първенството бе през вчерашния ден, като днес предстои да се изиграят мачове от всички категории.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker