бетано най-добър сайт за слот игри
Григор ДимитровТенис

Гришо наказа руснак и очаква сериозно препятствие на 1/8 финал

Григор Димитров победи руснака Андрей Рубльов със 6-3, 4-6, 6-4, 6-4 и се класира за осминафинал на Australian Open 2018. Мачът продължи 3 часа и 4 минути.

В първия сет Рубльов поведе с 2:0, но Гришо реагира веднага и съумя да изравни бързо за 2:2. Малко след това в петия гейм Гришо спаси нови точки за пробив и това сякаш бе решителния момент за него. Щом се измъкна от трудната ситуация завърши сета с нова серия от три поредни гейма на сметката си за 6:3.

Като цяло и двамата допуснаха доста грешки като завършиха с 29 непредизвикани грешки общо. След почивката Григор направи серия от три поредни гейма, за да поведе с 3:1. След много оспорван гейм руснакът върна пробива, за да изравни при 4:4. За съжаление на Димитров спада в представянето му продължи.

Той не издържа на напрежението, сервирайки за оставане в сета. Рубльов проби и изравни общия резултат – 6:4. В третия сет Рубльов поведе с 4:2, но не успя да затвърди пробива си и Гришо веднага стигна до равенство – 4:4. Все пак с втори пробив, благодарение и на двойна грешка, Димитров реши всичко – 6:4, пишат колегите от tennis.bg.

Подобен бе развоят и на четвъртата част. Все пак един пробив за 5:3 реши всичко в полза на световния №3. Интересното е, че за целия мач двамата направиха общо 28 непредизвикани грешки. В следващата фаза Димитров ще играе срещу Ник Кириос от домакините или Жо-Вилфред Цонга.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker