Локомотив ПловдивФутбол

Следващият – Димитър Везалов!

Следващият футболист, който напуска Локомотив (Пд), е защитникът Димитър Везалов, научи TribunaPlovdiv.bg.

След като днес ние ви съобщихме, че Георги Вълчев се разделя с Локомотив (Пд), няколко часа след последния мач на тима за 2016г. – този срещу Славия (1:1), сега наред е бранителят Везалов.

Той бе доведен в клуба през лятото от бившия вече старши треньор Илиан Илиев, но така и не успя да спечели място в сърцата на феновете с изявите си на терена.

След поемането на отбора, Ераносян даде шанс на няколко пъти на Везалов, но играта на бранителя явно не се е понравила и на педантичния наставник.

Все още няма официална информация от клуба. Ние обаче заставаме с името си зад тази информация, тъй като сме я научили от сигурен източник и желаем читателите ни да бъдат информирани възможно най-бързо за процесите, които текат в клуба.

В последните дни силно се заговори за имената на Георги Вълчев, Бирснет Карагарен, Димитър Везалов и Ивайло Марков, на които повече няма да се разчита, като техните договори ще бъдат разтрогнати до края на 2016г.

Официално на 99% – Георги Вълчев напуска „Лаута“: Феновете са уникални, Едо не е говорил с мен, но знам, че си тръгвам!

Засега, единственият сигурен напускащ от това каре е Георги Вълчев, който, първо със статус във Фейсбук намекна, а след това и в разговор с репортер на TribunaPlovdiv.bg, потвърди новината, че си тръгва от “Лаута” след 2,5 години служба.

При Везалов ситуацията е малко по-заплетена, тъй като все още нашата медия е нямала контакт с него, поради независещи от нас причини. Ние обаче знаем, че и за него Едо е споделил на ръководството на Локомотив (Пд), че футболистът трябва да бъде освободен.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker