Локомотив ПловдивФутбол

Официално на 99% – Георги Вълчев напуска “Лаута”: Феновете са уникални, Едо не е говорил с мен, но знам, че си тръгвам!

Полузащитник на Локомотив (Пд) Гоерги Вълчев вече на 99% не е част от състава на Локомотив (Пд), научи TribunaPlovdiv.bg.

Както ние първи ви съобщихме, по-рано днес, Вълчев напуска отбора, чийто юноша е. След срещата от 19-я кръг между “смърфовете” и Славия, футболистът е разговарял с ръководство на клуба, откъдето е разбрал, че повече няма да се разчита на него и е свободен да си търси нов отбор.

Вълчев имаше договор с Локомотив (Пд) до лятото на 2017г., но той така и няма да бъде изпълнен, тъй като двете страни са се разбрали по взаимно съгласие.

Разтрогването на контракта ще стане до края на годината според думите на футболиста, тъй като всичко все още е само на думи.

Ето какво сподели Георги Вълчев пред нашата медия относно своето напускане:

“Да, разтрогнах. С треньора дори не съм говорил, говорих с ръководството – Росен и Румен – които ми казаха, че повече няма да се разчита на мен. Ераносян е говорил само с ръководството за моето освобождаване, но с мен не. Това за мен е малко немъжка постъпка, но той си знае”.

“Все още не знам къде ще играя през пролетта”.

“Каквото и да кажа за феновете ще е малко. Просто уникални. Подкрепа от първата до последната минута, където и да сме винаги задружни – САМО ЛОКО!”.

Името на Вълчев бе едно от силно спекулираните в последните дни. Той, Бирсент Карагарен, Димитър Везалов и Ивайло Марков, според медиите са едни от сигурните напускащи Локомотив (Пд).

Все още няма официални съобщения от клуба, тъй като няма разтрогнат контракт, но както винаги TribunaPlovdiv.bg успява да се добере до информацията още преди тя да е станала официална.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker