Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Киров: Бомбата бе заложена от други хора, в тази държава всеки трябва да си носи последствията

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров бе повече от ядосан след загубата от Славия с минималното 1:0. Този резултат даде преднина на ”белите” и по този начин те изхвърлиха ”канарчетата” от турнира за Купата на България.

”Честитя победата на Славия и успех на финала. За футбол няма какво да говорим. Никога не съм си позволявал да говоря за съдиите. Тук бомбата беше заложена преди мача, от други хора.

Няма да говоря под емоции за футбол. В тази държава рано или късно всеки трябва да почне да си носи последствията. Този мач трябваше да бъде свирен от международен съдия. Тази комисия, вместо да коментира отсъжданията след всеки мач, трябва да аргументира защо казва кой съдия на кой мач ще свири. Явно, че всичко ще си продължи по стария начин.

Питайте съдийския наблюдател защо този мач не бе свирен от съдия от чужбина. Имаше напрежение, полуфинал. Двата отбора бяха под напрежение също. Те решиха този мач да не го свири някой съдия, който свири в чужбина.

Хвърлих хронометъра на терена, затова и бях изгонен”, сподели Киров пред Диема.

СНИМКИ: „Жълто-черен“ АПОКАЛИПСИС

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker