Ботев ПловдивФутбол

Чичо Венци: Бултрасите са напаст, сега ще си плащат като попове

Президентът на Славия София Венцислав Стефанов даде изключително импулсивно интервю, в което заяви, че привържениците на Ботев Пловдив са напаст.

Както е известно, от Славия решиха да заложат на цени на билетите от 20 лв. за 1/2 финала за Купата на България.

Plovdiv-Press се свърза с президента Венцеслав Стефанов и той разкри какво е в основата на идеята за 20-левовите билети:

Господин Стефанов, вярно ли е, че билетите за реванша за Купата ще са по 20 лева? В Коматево феновете влизаха срещу 8 и 10, славистите също…

„Да, вярно е – така решихме, по 20 лева ще са билетите за всички, които искат да гледат мача Славия-Ботев. Няма какво да ми говорите за реципрочност. В Коматево изобщо не бива да се играят мачове, ни за Купа ни за първенство.

Все пак Вие сте член на Изпълкома и следва да мислите за запалянковците. Това Ваше решение обаче не кореспондира с такова нещо. Какво са виновни бултрасите, че Ботев играе в Коматево? Не са ли скъпите билети демонстрация на страх от страна на Славия?

– Тези т. нар. бултраси са страшна напаст. Цял мач плюха нашия щаб и играчи, сега ще си платят като попове за свършеното. Отсега Ви казвам – на Националния стадион ще има засилена охрана и няма да си разиграват коня, както в Коматево. Не ни е страх -колкото искат да идват от Пловдив, но всеки ще трябва да извади по 20 лева.

– Билети от 20 лева не са ли предпоставка за ексцесии от феновете?

– Няма да има никакви ексцесии, взел съм мерки. Ще наемем много охрана и полиция. Вижте, да ми сравнявате Коматево с Националния стадион и ботевистите със славистите – все едно ми сравнявате Фолксваген с Ферари.

– Феновете на Славия също ли ще се бръкнат с по 20 лева или ще влизат на стадиона по четирима за 1 билет?

– Няма такова нещо. Феновете на Славия също ще влизат срещу 20 лева. Не подлежи на коментар.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>

Bultras: В едно г-н Мутра е прав…

Бултрасите към Венци Стефанов: Това е един човек, който предизвиква погнуса

Абсурд! Венци Стефанов сложи цена от 20лв. на билетите за Купата

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker