Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите към Венци Стефанов: Това е един човек, който предизвиква погнуса

Феновете на Ботев (Пд) реагираха остро на новината, че билетите за 1/2 финалния реванш от турнира за Купата ще струват по 20лв. Срещата е на 24 април (вторник) на Националния стадион “Васил Левски”.

Ето какво написаха феновете на Ботев (Пд):

Уважаеми Ботевисти,
днес станахме свидетели на поредното безумие в българския футбол. Един самозабравил се господин, предизвикващ погнуса както с визията си, така и с умствените си напъни, реши да се направи на интересен и определи цена от 20 лв за привържениците на Ботев в реванша за купата на България срещу Славия. Недопустимо е индивид, провалил се тотално в личен план, да си позволява квалификации спрямо публиката на Ботев. Публика, каквато той никога не е имал и няма да има. Ако някой си мисли, че по този начин ще спре многобройните жълто-черни фенове, допуска огромна грешка. Същата грешка допусна преди години и една самоковска мутра, която остана с празни ръце. Който е тръгнал на война срещу Ботев винаги е бил губещ.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>

Никой не може да попречи на привържениците на Ботев Пловдив да подкрепят своя тим по пътя към нов финал! Всички на стадиона!

“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” припомня, че организира пътуване за реванша от полуфиналите за Купата на България, който ще се играе на 24.04 на националния стадион “Васил Левски” в София.

Абсурд! Венци Стефанов сложи цена от 20лв. на билетите за Купата

Чичо Венци: Бултрасите са напаст, сега ще си плащат като попове

Абсурд! Венци Стефанов сложи цена от 20лв. на билетите за Купата

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker