Локомотив ПловдивФутбол

Халед Аяри пред TribunaPlovdiv.bg: Нямам идея кой е Мартин Камбуров, но ще се постарая да го заместя достойно!

Преди седмица тунизийският нападател Халед Аяри се присъедини към тима на Локомотив (Пд). Той вече влезе в два двубоя за “смърфовете” – при загубата от Славия с 1:2 и при победата над Марица за Купата с 1:3. И в двата случая таранът бе титуляр.

Аяри бе взет на “Лаута”, за да замести напусналия в посока Берое Мартин Камбуров на върха на атаката на “черно-белите”. Дали ще справи с тази тежка задача обаче, ще разберем в следващите месеци.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg успя да поговори с играча след снощната победа на Локомотив (Пд) над Марица на “Лаута”, опитвайки да разбере какви са неговите настроения и очаквания в началото на престоя му Под тепетата. Ето какво каза нападателят в първото си интервю като играч на “черно-белите”:
Време е за Дербито на Пловдив! Подкрепи Ботев с коеф. от 2.30 от bet365 и вземи 100 лв. бонус за нови клиенти. Виж повече >>>

“Не е лесно да играеш срещу отбор от Втора лига, защото те са мотивирани много, за да направят изненадата. Ние обаче победихме. Това е най-важното в такива мачове”.

“Вече играх два мача, по 1 час във всеки от тях. Не съм готов на 100% все още, може би физически изоставам. Мисля, че колективът е сплотен, имаме добри играчи. Атмосферата е добра. Надявам се това да бъде положителен сезон за нас. Защо да не завършим и с някаква титла. Искам да печелим във всеки мач, това е важното. Всичко е възможно, когато се работи здраво”.

Време е за Дербито на Пловдив! Подкрепи Локомотив с коеф. от 2.70 от bet365 и вземи 100 лв. бонус за нови клиенти. Виж повече >>>

“Знам, че сега следва дерби на града. Всички ми говорят за този двубой. Аз, честно казано, не знам много за него. Дербитата обаче винаги са били вълнуващи за целия град. Те трябва да се печелят. Може би не чак толкова с добра игра, но трябва да се печелят – това е най-важното. Ние ще бъдем готови, чакам с нетърпение този двубой”.

На въпрос дали знае кой е Мартин Камбуров и дали може да го замести достойно, Аяри отговори: “Трябва да си призная, че не нямам идея кой е Мартин Камбуров. Но вие ми казвате, че той е легенда за този отбор. Щом феновете и ръководството очакват да го заместя с голове и присъствие, щом са ми гласували нужното доверие, за мен това е чест. Ще се постарая да го направя. На първо място е победата обаче. Дори и да не вкарвам толкова, важно е да се печели. За мен е по-добре да победим, без да вкарам, отколкото да отбележа, но да загубим”.

СНИМКИ: Ломомотив (Пд) се поизмъчи срещу “съседите” от Марица, но ще играе 1/8 финал за Купата

СНИМКИ: Ломомотив (Пд) се поизмъчи срещу “съседите” от Марица, но ще играе 1/8 финал за Купата

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker