бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Фенове на Левски скочиха на Мъри – не го искат в отбора

Част от привържениците на Левски София не са обнадеждени от евентуалното завръщане на Станимир Стоилов в отбора.

Запознати говорят, че Мъри е получил пикантно предложение от Георги Иванов – Гонзо, който от новия сезон ще се завърне в Левски като спортно-технически директор. Самият Гонзо е споделил, че му трябва сериозен специалист с когото да работи. Първият избор на бъдещият спортен директор бил Стоилов.

Възпитаниците на Станимир Стоилов в Ботев обаче не успяват да впечатлят с кой знае каква игра през плейофите. “Канарчетата” загубиха три пъти на “Герена”, същото сториха и при гостуването на ЦСКА на стадион “Българска армия”. Именно след последната загуба “сините” са се обърнали на срещу евентуалното завръщане в Левски.

“Аман от правилен футбол. Мъри игра с двама типични нападатели, които по-скоро си пречеха отколкото допълваха. Представете си Генков и Макриев заедно. Така изглеждаха Доре и Хамза. После размени местата на крилата, така че да не могат да центрират към нападателите, а само да влизат от крилото навътре. Резултатът е правилен футбол и правилна загуба. Имам чувството, че с течение на времето Мъри не само че не е прогресирал, ами е регресирал в треньорския занаят”, гласи едно от мненията във форума на “сините”. А според други – щом не успява с добрата селекция в Пловдив, значи няма да постигне нищо и на “Герена”, където в момента пари за нови играчи няма.

Едва ли при това положение Станимир Стоилов би се завърнал в Левски. В Ботев има всичко осигурено и е на път да класира отбора в Лига Европа. Единственото, което липсва на хасковлията е доверието от “жълто-черната” публика, но при класиране на отбора в евротурнирите това може да се промени.

Както си спомняте през миналата година Мъри застана начело на Ботев Пловдив. След края на сезона “канарчетата” завършиха на 4-тото място, но поради отнемане на лиценза на ЦСКА, те заеха тяхното място в Европа. Тогава “жълто-черните” стигнаха до третият квалификационен кръг на Лига Европа, но отпаднаха от Щутгарт след злощастен двубой в Германия. Все пак пловдивчани отпаднаха от турнира без да се инкасирали загуба. Стоилов успя на няколко пъти да накара 10-15 хиляди зрители на стадион “Лазур” да проронят по някоя сълза от щастие, а малко по-късно името на специалиста ехтеше в цял Бургас.

ОЩЕ ОТ БОТЕВ ДНЕС:

Мъри напуска Ботев със сигурност след края на сезона, отива в Африка

Китайци се оглеждат за Вандер

Твоята Трибуна: Фен на Ботев: Да изживеем заедно радостта от победите

Веско Минев тренира наравно с отбора, Сърмов на облекчен режим

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker