Ботев ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Фен на Ботев: Да изживеем заедно радостта от победите

TribunaPlovdiv.bg по традиция дава думата на своите читатели чрез рубриката “Твоята Трибуна”. Днес ни писа фен на Ботев, като ние публикуваме неговото мнение без редакторска намеса.

Споделено!

Изгледох с интерес футболната среща на” Литекс” с „Левски”.Стоически се вълнувах от сърцатата игра на оранжевите.Привествах „еркек” футболното им държане на Герена.Бързите им контри ми доставяха удоволствие. Раздвижената им игра беше достойна за аплодисменти. Себераздаването на всеки в оранжев екип особено в последните минути, беше показателно.Мъжкото и емоционално участие на треньора им през цялото време ме удовлетвори.

И всичко това ми навя спомени и мисли за нашия „Ботев”,за моя „Ботев”,за Вашия „Ботев”.
На възраст по близо съм до цифрата 60 .От малък съм заобикнал този пловдивски отбор, като през годините любовта растеше.Защото и той направи много с играта си, за да доставя истинска футболна наслада на привържениците си.Редица футболисти преминаха през различните периоди.Повечето със запомнящо присъствие в отбора.За тях гостуванията и особено на столичните грандове беше достатъчен футболен дразнител.Затова имаха респект и уважение от другите отбори. Жълто-черният колектив в тия срещи беше като здрав и опитен юмрук. Запомнящи са победите им на „Герена”,”Народна армия”, ”В.Левски” и много други.Е,и тогава не беше лесно да се бориш и срещу човека в черни дрехи.Много пъти неговите „странни” отсъждания помрачаваха радоста на момчетата от истинското футболно представяне.Когато губеха,губеха достойно !Затова ни радваха въпреки това!Скандирахме и пеехме независимо от резултата!Доволни се прибирахме до Пловдив с благодарност към жълтия отбор.Удоволствие беше да си фен на Ботев Пловдив.

Днес с играта си на Герена отбора на „Литекс” докосна моите спомени по истинския мой „Ботев”.

Драги и обичани от нас футболисти от любимия ни отбор.Предстоят същинските мачове на годината.Време е да се бере футболната реколта.Вие можете тази игра.Разберете се на общ футболен език и се раздавайте достатъчно на терена.
Името на този отбор е задължаващо.Нека голямата стръв на предстоящите мачове да е главния дразнител за красивата Ви и победоносна игра.За радост на ръководството на отбора,за благодарност на нас-Вашите верни фенове и най-вече за Вашето лично удовлетворение от играта.Аз не искам да се вълнувам от старите спомени за „Ботев”.Заедно с хилядите нека да изживея днес,сега, тази година сладката радост от победите Ви.Защото ние всичките от „Ботев” знаем как да го правим.
Зарадвайте ни,момчета!

Скъпи ръководители на отбора.Гласувано Ви е доверие да доведете нещата до желания от толкова хора възсторжен край. Верно е,че „съвети и виждания” по играта на отбора, дал господ. Но сега в България това е често явление.Не се щадете!С повече разум и хъс гонете онази игра на отбора, която да носи успехи на терена и щастливи мигове в душите ни.Защото ние обичаме този тим!Ние,жени и мъже,малки и големи,момчета и момичета.Хора с различен интелект и образование.С разнострани интереси и професии.Хората на град Пловдив.И ако сте решили да поемате нанякъде след финалната права,то го направете с достойнство и мъжка чест.Трудът Ви на професионалисти, знаещи и можещи трябва да завърши успешно.За да останете в историята на клуба трайно със стореното Ви за него!

Господин собственик на отбора,Вас преди години Господ Ви изпрати за това благородно и рицарско дело, с което сте се захванали.Вижда се,че една по една плановите задачи се реализирват.За Ваша и наша радост.Възкръстването на този велик тим е факт.Несъмнено голямата цел която сте си поставили,ще радва много Вас,отбора,неговите верни фенове,града ни и държавата като цяло.
За да може в следващите мои години, да споделям сладки спомени по щастливите факти от сегашна футболна история на отбора с името –„БОТЕВ” Пловдив.Записали със златни букви имената на сегашните футболисти,треньори и ръководители.
Защото подобни успешни събития и дела ще се напомнят и след мене! През многото години напред в Живота!

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

12.04.2014 г. Пловдив Т.Д.

ОЩЕ ОТ БОТЕВ ДНЕС:

Мъри напуска Ботев със сигурност след края на сезона, отива в Африка

Веско Минев тренира наравно с отбора, Сърмов на облекчен режим

Китайци се оглеждат за Вандер

Фенове на Левски скочиха на Мъри – не го искат в отбора

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker