Локомотив ПловдивТопФутбол

Томаш ядосан след загубата от ЦСКА 1948, закотвя няколко играчи на пейката

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш е бил доста ядосан от играта на част от своите играчи, при домакинската загуба с 1:3 от ЦСКА 1948 на Лаута.

Специалистът обмисля да направи сериозни промени за визитата на “смърфовете” във Варна на местния Спартак, пише “Тема Спорт”. Двубоят е в понеделник от 16:00 часа.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Очаква се централните защитници Луан и Бидунга да се завърнат в групата след контузии и да стартират сред 11-те за сметка на младите Паскалев и Павлов. В средата на терена шанс може да получи Георги Каракашев.
На левия бек Александър Василев също не е изключено да отстъпи мястото си на Томашевич. Томаш е имал дълъг разговор с играчите след поражението от ЦСКА 1948 в търсене на причините, довели до него.
Младият наставник се надява, че смърфовете ще заиграят добре и при визитите си, в които досега са колебливи. Той и екипът му са наблегнали върху разузнаването на соколите, които при Тодор Киселичков вече са коренно променен състав.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker