бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Нови два призива към Христо Крушарски от фенове на Локомотив

Рубриката на TribunaPlovdiv.bg ”Твоята Трибуна” днес отново се превърна в хит за нашите читатели. Получихме не едно или две писма от привърженици на Локомотив Пловдив, които ни писаха за ситуацията в клуба.

Преди минути получихме още две писма, които ги публикуваме в един материал.

TribunaPlovdiv.bg публикува текстовете БЕЗ редакторска намеса:

Имам питане към Г-н Крушарски следващия треньор на Локомотив Пловдив ще бъдели подчинен или директно казано послушник на интриганта Христо Бонев?Или защо след като реди схеми в отбора не стане самия Бонев треньор на отбора и да му се поставят конкретни цели.Разбира се и ако не бъдат изпълнени до като вие управлявате клуба този човек да има забрана да стъпва на стадиона.Защото вече се превърнахме в клуб за царе на нощния живот.Това е недопустимо,никой не търси сметка,как след загуба никой не си задава въпроса защо?!А след час и нещо пуска снимка от дадено заведение апропо знаем го всички кое то.Мисълта ми е че вие давате финансите трябва да искате резултати.Не може хора вилняли до никое си време в баровете да играят,и да разхождат екипа все едно са на модно ревю.Визирам така наречения “Император”,Кики….и компания.Те явно са по големи да кажем от един Уейн Руни който струва колкото цялата така наречена висша лига та и петорно повече.Някога тези хора ще бъдат ли резерви????Нещата са адски много.В момента Локомотив да пусне вход свободен пак ще има 20 човека.Трябва да вкарате нещата в ред,вие сте човека.

Изпратил: S-line

Г-н Крушарски ако наистина имате планове за бъдеще и преспектива с локомотив пловдив и наистина сте решили да инвестирате в клуба ида жънете успехи наистина трябва да изолирате до максимум г-н Христо Бонев и Атанас Узунов от клуба Христо Бонев е дал много на локомотив и е локомотивец ние уважаваме всичко това но е време да си почива и да си гледа старините……..имате нужда от нови млади хора с идеи и професионалисти и наистина обърнете внимание на Едуард Ераносян или Ферарио Спасов….и наистина им дайте цялата власт защото те могат и знаят как жалко за илиан илиев и благодарности за положения труд

Изпратил: Михаил Йорданов

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Още по темата:

АНКЕТА: Кой е виновен за случилото се в Локомотив Пловдив

Емил Велев отново вариант за Локомотив Пловдив 

Твоята Трибуна: Пореден призив от фен на Локо (Пд): Молим ви, г-н Крушарски, съберете смелост и изгонете Бонев и Узунов! 

Твоята Трибуна: Фен на Локо (Пд): Г-н Крушарски, ще си давате парите на вятъра, докато Бонев и Узунов са в клуба! 

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив с послание към Крушарски и Илиан Илиев 

Послание сред феновете на Локомотив стана хит в интернет! Вижте го! 

ЕКСКЛУЗИВНО! Илиан Илиев напусна Локомотив Пловдив!

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Фенове скочиха на футболисти, Крушарски едвам ги спаси

Крушарски: Това не може да продължава така, това беше!

Будна кома!

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker