бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

АНКЕТА: Кой е виновен за случилото се в Локомотив Пловдив

След като екипът на TribunaPlovdiv.bg Ви уведоми по най-добрия начин за всичко случило се днес в тима на Локомотив Пловдив, нашата медия реши да публикува анкета, в която всеки един запалянко да даде мнението си.

Повод за нея е, поредния слаб мач на “смърфовете”, всичкото напрежение, което се натрупа в клуба по оста треньор-собственик-футболисти.

Дайте мнението си в анкетата по-долу или като коментар под статията.

Подобни

9 Коментара

  1. Райнов играе добре според мен,но има 5-6 човека които проспиват мачовете,ветераните играят доста по-силно…Да се обиграват юношите,може да губим но поне да гледаме игра от сърце и битка докрай!

  2. Живуркането свьрши дядо ми 81 годишен човек се хвана за главата стига вече стига.. Стига с тва винаги с вас .. Клоуни вьлчевци горановци везаловци напуснетв веднага и на момента курви мрьсни продажни .. Направихте пьрзалка на илиян но няма да ви се вярва .. Ние сме Локо пловдив майката ви е ебана бездушници..

  3. Махайте се продажници.Изгонихте един добър треньор,базикате се с президента и продължавате да лазите по нервите на феновете тая няма да я бъде!!! До сега беше винаги с вас от утре обръщаме другата страна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker