Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКА: За историята – Лаута Арми озари небето над Пловдив!

След вчерашния ден ПФК Локомотив “Пловдив” вече е на 90 години и уверено гледа към своето бъдеще!

Въпреки че още преди месеци се разбра, че официалното честване на 90-годишния юбилей на клуба ще бъде на 6-ти септември, с мач срещу чуждестранен отбор, привържениците на “смърфовете” не пропуснаха да уважат емблематичната дата “25.07.2016” и си организираха паметно парти за рожденния ден на своя любим отбор.

СНИМКИ И ВИДЕО: „90 години традиция и любов“ огласи и озари Стария град

Както знаете, именно на 25-ти юли, преди 90 години пловдивските спртни дружества “Караджа” и “Атлетик” се обдиняват в един по името “Спортклуб” и полагат основите на предшественика на Локомотив (Пд).

Именно поради тази причина много привърженици, обичащи клуба (или т.нар. фенско обединение на “смърфовете” “Лаута Арми”) снощи се събраха в Стария град на Пловдив, запалиха факли и пяха песни в чест големия за техния отбор ден.

TribunaPlovdiv.bg първи ви показа снимки и видео от празненствата вчера, а днес в редакцията ни постъпи нов вдъхновяващ фотос, който предлагаме на вашето внимание.

image

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker