Ботев ПловдивТопФутбол

Шеф на Ботев: Душан има поставена цел от собственика – титлата! Искаме подкрепа не само на дербитата

Спортният директор на Ботев Пловдив Артур Платек отговори на въпроси на феновете. Полякът разкри, че новият договор на Душан Керкез зависи от постигането на поставените му цели, а решението за това ще бъде взето през май. Той говори и за предстоящата селекция, както и кога “канарчетата” могат да се борят за титлата.

Той коментира новият договор на Душан Керкез. “Всеки от нас има ясно поставени цели и всички работим, за да ги постигнем. Всички решения ще се взимат, след като видим дали тези цели са постигнати. Когато дойдох в клуба, видях много проблеми. Душан беше избран от мен, за да помогне да оправим тези проблеми. Когато той дойде, отборът беше на лоша позиция в клуба. Поставихме цел да се борим за Европа през Купата или първенството. Втората поставена цел беше да се развиват млади играчи. Има много потенциал в този тим. За нас е важно да играем в Европа, защото това носи престиж. С участие в Европа може да привличаш по-лесно играчи. След зимата имахме спад в представянето, но сега се представяме по-добре. Новини по темата с договора на Душан ще има през май. Сега е важно да се фокусираме върху целите си”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Когато дойдох, видях различни проблеми. Ако говорим за тези в състава, веднага привлякох Попов и Конте, за да може треньорът да работи по-добре и да се върнем към победите. Работим със скаути и различни цели. Душан е човекът, който е заменен върху взимането на играчи. Имаме ясна идея на какви позиции ни трябват нови играчи. Имаме списък с набелязани такива и ни остава да си свършим работата. Участие в Европа е от особено значение за привличането на трансферните ни цели. Въвеждаме философия, която всички да следват – както в първия отбор, така и в академията. Затова търсим играчи, които да пасват на тази философия.”, заяви полякът относно селекцията.

tribunasofia

“Докато бях в Борусия Дортмунд, в продължение на много години бях замесен с латиноамериканския пазар. Особено в Бразилия и Аржентина. Познавам добре този пазар. Не сме фокусирани върху няколко държави, а работим с целия свят. Съвсем наскоро се върнах от пътуване, в което говорих с двама латиноамериканци. Дали ще ги вземем? Може би. Не може да си позволим да правим грешки на пазара. Искаме да играем агресивно и за тази цел понякога младите се справят по-добре. Искаме да запазим баланса между млади и талантливи играчи и опитни играчи”, продължи той.
“Титлата е основната цел, поставена от собственика. Вървим стъпка по стъпка. Трябва да имплементираме и следваме ДНК-ато на Ботев. Заедно успяхме да оправим доста проблеми в клуба, но има още много работа за вършене. Трябва да се подобряваме на и извън терена. Всички трябва да работим в една посока. Нуждаем се от феновете на стадиона. Искаме тяхната подкрепа не само в дербитата”, каза Платек.
Той коментира зимната селекция в отбора, както и каква оценка би поставил на работата си в клуба до момента.

Цялото интервю на Артур Платек вижте в прикаченото видео:

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker