Локомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО: Турция “отпраща” Локомотив (Пд) със загуба…

Отборът на Локомотив (Пд) загуби последната си контрола в Турция…

Този следобед момчетата на Бруно Акрапович претърпяха поражение от литовския Судува с 0:1 в турския курорт Анталия. Единственото попадение в срещата дойде в началото на втората част (58′), когато Сисилия се възползва от грешка в защитата на “смърфовете” и даде преднина на своя тим, с което и оформи крайния резултат.

Локомотив (Пд) изглеждаше изтощен от тежкия 14-дневен лагер в южната ни съседка и не успя да предложи почти нищо интересно в предни позиции. Това е втора поредна загуба за тима, след като преди три дни пловдвичани загубиха с 0:2 от елитния сръбски Младост (Лучани),

Така “черно-белите” завършват зимните контроли с 4 победи – 3:0 срещу Хебър (Пазарджик), 1:0 срещу Марица, 3:1 срещу Себаил, 1:0 срещу Баник (Острава), и 2 загуби – 0:2 от Младост (Лучани) и 0:1 от Судува.

През първото полувреме играта бе равностойна, със сравнително малко чисти положения и удари към двете врати. Единствените два опасни шута за “черно-белите” отправиха Анте Аралица и Парвиз Умарбаев, но вратарят на Судува се справи и запази мрежата си суха.

За литовците през първата част игра бившият “смърф” Аласан Н’Дайе.

В 10-та минута Локомотив бе близо до откриване на резултата. Самостоятелна акция на Парвиз Умарбаев през центъра на терена завърши с опасен удар, който мина на сантиметри от целта. Няколко минути по-късно играч на Судува стреля от наказателното поле, но Илко Пиргов успя да се намеси. В 33-та минута нападател на литовците нанесе изстрел, но над вратата на Локомотив. В 39-та минута Веселин Марчев успя да засече центриране от ляво, но стража на Судува улови без проблеми.

ГОООЛ Режииньо Сисилия дава преднина на Судува в 58-та минута на срещата – 0:1!

В 52-та Анте Аралица стреля от дистанция, но топката премина покрай вратата. Минута по-късно Судува успя да открие резултата за 0:1 чрез Риджино Сисилия. В 65-та минута шут на Райков бе избит в гредата от вратаря на литовците. В края на двубоя удар на Аралица с глава мина над горната греда.

Утре е последния ден на отбора в Турция, след което възпитаниците на Бруно Акрапович се прибират в България. Първият официален мач на Локомотив за годината е на 18 февруари срещу Пирин (Благоевград). Срещата ще се играе на Лаута от 12:30ч., като двубоят ще е без публика.

Стартов състав на Локомотив(Пд)

1
Пиргов
19
Велковски
3
Герогиев
15
Везалов
2
Муса
34
Банович
39
Умарбаев
14
Буна
10
Марчев
17
Бакалов
77
Аралица

Илко Пиргов, Димитър Везалов, Асен Георгиев, Димитър Велковски, Мухамед Муса, Игор Банович, Димо Бакалов (Симеон Райков 49′), Абделхакин Буна, Веселин Марчев, Анте Аралица, Первиз Умарбаев (Елинтон 46′)

Старши треньор: Бруно Акрапович

ВИДЕО: Локомотив (Пд) игра “без защита” срещу Младост

ВИДЕО: Локомотив (Пд) игра “без защита” срещу Младост

ВИДЕО: Локомотив (Пд) игра “без защита” срещу Младост

ВИДЕО: Локомотив (Пд) игра “без защита” срещу Младост

ВИДЕО: Локомотив (Пд) игра “без защита” срещу Младост

ВИДЕО: Локомотив (Пд) игра “без защита” срещу Младост

Видео: sportal.bg

Подобни

Един Коментар

  1. На мен не ми харесаха! Много ялово нападение.Създават положения, но не умеят да вкарват.Михалевич, Аралица, Буна и Елтон са посредствени футболисти, които нямат нужните качества и класа отоваряща на клуб от калибъра на Локомотив.Нищо добро не ни очаква с тези пъдпъдъци.Загубим ли мача с Пирин ни звъртват центобежните сили в борбата за оцеляване.Дано в мачовете от първенството покажат друго лице и им тръгне играта.Дано в шампионата пък да вкарват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker