бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО: Слаб Локомотив и Йордан Господинов паднаха класически от Литекс

Отборът на Литекс победи с класическото 3:0 тима на Локомотив Пловдив в мач от 32-ия кръг на “А” група. Срещата се игра на градския стадион в Ловеч пред близо 300 зрители.

Като цяло тимът на Александър Станков предложи слаб футбол, а Йордан Господинов се отличи с множество неразчетени отигравания.

Първата по-сериозна опасност в срещата бе в 11-ата минута, когато Джордан бе изведен сам срещу стража на “смърофевете” Йордан Господинов. Деветката стреля опасно, но топката се оплете във външната страна на мрежата на “черно-белите”. Минута по-късно Ваюши също получи шанс да отбележи, но ударът му мина на сантиметри от горната греда на Господинов.

Веднага след това последва добра атака на гостите, която завърши с корнер. Здравко Лазаров го изпълни добре, но никой от тима на Александър Станков не успя да засече кълбото.

В следващите минути Литекс бе по-добрият отбор на терена, но не успя да стигне до попадение въпреки ударите на Цветанов и Джордан. Две минути след изминаването на половин час игра, Спас Делев остана очи в очи с Илко Пиргов, стреля, но стражът улови, а в същия момент главният рефер на двубоя Георги Йорданов отсъди засада.

Литекс отвърна с добра атака, Цветанов стреля силно и за щастие на Йордан Господинов топката срещна тялото на Ангел Грънчов.

До края на първата част двата отбора си размениха по едно сериозно положение, но така и не се стигна до гол.

Второто полувреме започне добре за “ловчанлии”, които поведоха в първата минута на втората част. Том центрира от фаул, Асен Георгиев протегна крак и топката се отклони към Господинов, който хвана и изпусна кълбото в краката на Джордан, който с лекота откри за 1:0. Още в следващата атака домакините можеха да стигнат до втори гол след като Ваюши изпусна да покачи от 3-4 метра.

В 56-ата минута Тижани Белаид стреля добре от пряк свободен удар, но Пиргов улови.

Старши треньорът на “смърфовете” Александър Станков направи първа смяна в двубоя като замени Здравко Лазаров на мястото на Крис Гади.

В 64-ата минута Литекс поведе с 2:0 след безобразна грешка на Йордан Господинов и защитата на гостите. Джордан навлезе опасно от ляво, Йордан Господинов го повали в наказателното поле, но главният рефер на двубоя не даде дузпа. Падналият на земята Джордан успя да подаде топката към Цветанов, който бе непокрит от четиримата защитници на Локомотив и вкара на празната врата за 2:0.

В 76-ата минута Том пусна добре към Джордан, който остана сам срещу Господинов, стреля добре, но стражът изби в корнер. Две минути след това Ваюши изведе добре Златинов, Йордан Господинов излезе неразчетено и за негов късмет не се стигна до гол.

В 80-ата минута резултатът вече бе класически за Литекс. Джордан навлезе добре от дясно, центрира към наказателното поле където топката премина през ръцете на Госпидонов и попадна в краката на Ваюши, който с прецизен удар направи резултата 3:0.

Александър Станков направи и втора смяна в състава си, като Дани Кики се появи на мястото на Мендес.

Пет минути преди края на редовното време Джордан с лекота премина през Ангел Грънчов, пусна кълбото пред Господинов към Цветанов, който от метър извади в аут.

Крис Гади пробва късмета си в 88-ата минута, но Пиргов улови.

До края на двубоя не се стигна до нищо по-сериозно и Литекс се наложи с 3:0 над Локомотив.

Така с тази загуба Локомотив остава на последното седмо място с актив от 46 точки, а Литекс се изкачва на втората позиция с 61 точки.

ВИЖТЕ ТУК КЛАСИРАНЕТО В “А” ГРУПА СЛЕД ТОЗИ ДВУБОЙ

 Стартов състав на Локомотив loko za klasirane

12
Господинов
87
Фераресо
18
Георгиев
25
Грънчов
30
Тодоров
15
Н'Дайе
99
Намуши
77
Лазаров
20
Белаид
7
Делев
45
Мендес

Крис Гади -> Здравко Лазаров 63′

Трифонов -> Диего 80′

Дани Кики -> Жосеф Мендес 81′

Още за Локомотив от днес:

Как игра Локомотив срещу Литекс? Оцени „смърфовете“ в TribunaPlovdiv.bg

Господинов: Почти се сбих с Камбуров, той не е по-голям от Локо Пловдив  

250 бона клатят лиценза на „Локо“, най-голямото задължение е към Наско Узунов

Сашо Станков: Нито аз, нито Коко Динев ще напуска Локомотив

Камбуров мисли за ЦСКА, „армейците“ го изкушават със сериозна заплата

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. Абе тази вечер да ги чакаме на стадиона.Всяко нещо си има граници,този мръсник СтанкУФФФ мина всяка една.

  2. Честита ми печалба.Мангали те колкото повече ги еба на тях повече им харесва.Аз си правя кинтите циганите да го духат.

  3. Безобразно слаб мач на отбора. Станков стига се е оплаквал с натрупана умора и подобни глупости.

    Истината е, че когато няма поставени цели пред отбора и няма изграден план за развитие, няма мотивация в играчите. Ден да мине, друг да дойде.

    Бездушна игра, която може да се нарече всичко, но не футбол. Първото полувреме и двата отбора се замерваха с тая топка, направо я спукаха от кюскане. Второто полувреме нашите въобще ги нямаше на терена. Добре, че няколко пъти Данчо Господинов изкара сигурни голове – нито защита, нито халфове, нито нападение.

    Камбуров е да прав да ги бие из съблекалнята, като Станков не може да им държи сметка, някой трябва да го стори. Но проблемите в отбора са много по-дълбоки и това го знаем всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker