Локомотив ПловдивФутбол

Господинов: Почти се сбих с Камбуров, той не е по-голям от Локо Пловдив

Вратарят на Локомотив (Пловдив) Йордан Господинов призна пред „Меридиан мач“ за напрежение в съблекалнята след равенството на тима с Лудогорец. Той разкри, че почти е стигнал до бой с Мартин Камбуров, който го обвинил в симулативна игра.
Господинов бе бесен от това, че нападателят е опитал да му прави разбор на представянето.

Данчо, какво точно се случи в съблекалнята след равенството   с Лудогорец?
– Истината е, че се стигна почти до бой между мен и Мартин Камбуров. Разтърваха ни и само това ни попречи да се сбием. Причината за това е ясна – никой не е по-голям от Локомотив. Дори и Мартин Камбуров не е по-голям от Локомотив. Да, направил е много за този клуб, не мога да го отрека, но не може той да казва кои играят за Локомотив и кои играят за нещо друго.

Какво имаш предвид?
– Той ме обвини за гола на Лудогорец. Пред мен има 7 човека стена, а аз видях топката едва след като тя прескочи стената. Ако това е мой гол, какво трябва да направят в Лудогорец с Владо Стоянов. Да го обесят на гредата ли, че изби в крака на Данчо Минев? Не мога да разбера как може да излиза един футболист и да коментира играта на свой съотборник. Това е недопустимо. Аз питам ли го Мартин за пропуска на онова чисто положение през първото полувреме? Нещо повече. Казах му: „Спокойно, през второто ще вкараш”. С тези думи на Камбуров се настройват феновете срещу мен. Несериозно е той да казва, че играя без душа, и трима-четирима само играели за Локомотив. Ако продължава в същия дух, наистина ще стигнем до бой.

Разбрахме, че двамата сте се скарали още след мача с Ботев в София?
– Не, тогава не е имало нищо между мен и него. Кой е той, че ще ми прави разбор на играта? Има си треньори за тази работа. Как може след загубата от Ботев Камбуров да казва, че са ми вкарали гол с глава от голлинията? Да прави анализи. Грозно е това нещо. Той явно си има някои журналисти, които са му приятели. Ако Локомотив (Пд) бие, се възхваляват Камбуров и още няколко човека. Ако паднем – са виновни другите, а те не са. Това не може да продължава.

Добре, а вие не се ли израдвахте от равенството с Лудогорец…
– На какво да се радваме? Че се караме в съблекалнята и почти стигаме до бой? На това ли? Че някой ме обвинява, че съм пуснал гола нарочно? Това не е нормално.

Явно напрежението в Локомотив (Пд) е голямо. Как смятате да излезете от тази ситуация?
– Как да излезем? Гледаме напред и се хвърляме здраво в мачовете. Това е пътят ни оттук нататък.

А ти ще говориш ли с Мартин Камбуров за отношенията помежду ви?
– Не. Аз повече с Мартин Камбуров не смятам да разговарям.

Да, но сега феновете може би ще се обърнат срещу теб?
– Никой не може да казва, че съм продал мач. Аз такова нещо не съм направил в кариерата си, няма и да направя. Нека просто Мартин Камбуров разбере, че той не е по-голям от Локомотив (Пд). В мачовете излизаме 11 човека. Когато бием – всички имаме принос. Когато падаме – всички сме виновни. В клуба има треньори, ръководители. Те нямат ли принос за нашите добри резултати?

Христо Бонев призна, че положението в клуба е много тежко. Така ли е наистина?
– Тежко е, но леко-леко нещата се нормализират.

Камбуров каза, че ще напусне „Лаута”. Ти би ли казал какво е твоето бъдеще?
– Аз съм футболист на Локомотив (Пд) и продължавам да изпълнявам своите задачи. Има още мачове до края на сезона, в които трябва да защитим името на клуба.

Ще играете ли срещу Литекс толкова здраво, колкото срещу Лудогорец?
– Да, защо да не играем здраво. Всеки един отбор, който подцени Локомотив (Пд), ще страда. Това трябва да го знаят в Литекс, а вече го усетиха от Лудогорец. Стига сме говорили, че съм много афектиран и мога да кажа нещо, което не трябва…

Подобни

8 Коментара

  1. Данчо, аз много те уважавам и като играч и като човек. Това, че допускаш понякога много леки голове е истина, но това е част от играта. Обаче, нека ти припомня, че тарикат мъж сълзи не рони и не се оплаква. Камбуров е прав да ти държи сметка, както и ти на него, лошо няма – това е мъжка игра и тези неща са част от съблекалнята и ОСТАВАТ В СЪБЛЕКАЛНЯТА.

    По твоя пример утре можеш да ни извадиш и списък на кой колко му е голям докато сте си ги мерили под душа. Стига глупости, оправдай доверието и защити името си на терена, не пред медиите. Бъди мъж и играй с хъс, както винаги си го правил за Локомотив.

  2. Ти и всичките продажници ВЪН!!! Локомотив има само един футболист и това е МАРТИН КАМБУРОВ 11.MACHINE GUN

  3. както са продажници да се махат за тях през КУРА ми е за тях двамата ще зарева и с крокодилски сълзи :D :D :D

  4. Данчо ти стана от най-сърцатия играч в най-големия продажник в Локомотив!Прав е Камбура,как не те е наритал не знам,смешник!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker