Локомотив ПловдивФутбол

Ръководството на Локомотив с пореден странен ход

Ръководството на Локомотив Пловдив направи поредният си меко казано странен ход.

Днес от “Лаута” обявиха цените на билетите за двубоя на “смърфовете” с Левски. Впечатление прави, че талоните са с увеличени цени, вместо логично те да бъдат свалени, каквато е практиката по редица стадиони в света, когато даден отбор играе слабо. В момента Локомотив, не само, че не показва добра игра, а представя една продукция, която доведе до толкова слаби резултати, че “черно-белите” просто вече доиграват сезона без шанс да постигнат каквито и да е успехи.

Така запалянковците, които искат да посетят срещата в събота ще трябва да платят:

Tрибуна Спортклуб – 7 лева
Сектор А – 12 лева
Трибуна Бесика – 5 лева.

Подобни

15 Коментара

  1. Високи цени.незнам какво си това няма никакво значение.Просто истината е че в пловдив няма футбол и скоро няма и да има когато има такива президенти като нашия крушарски и онзи жълтур палийски ли е незнам кой беше.просто без пари толкова и все пак аз съм локомотивец и с пари и без пари аз пак ще си остана такъв докрай.но е мъчно да виждаш пловдивския футбол в такова окаяно състояние.

    1. По принцип си прав,но без Крушарски,отиваме директно при ЦСКА 1948.И не се знае,кога ще се върнем,защото в днешно време почти никой не иска да дава за футбол

  2. В нашата къща не ходят двама много големи Локомотивци,защото няма пенсионерски билети по 3лв.От сто години пенсионерите,учениците и войниците са били голяма фенска маса!! Обаче шефовете на отбора никога не да идвали на стадиона като запалянковци и са инатливи като магарета за положителни промени!!!

    1. Аз да ти кажа,когато съм тръгнал по мачове,имаше пенсионерски и ученически,от тях купувахме.По-точно баща ми(бог да го прости) купуваше.
      Когато ги махнаха,въобще не сме го правели на въпрос,че ще купуваме по-скъпи с 2-3 лева билети,защото отиват за клуба!
      Извинявай,ама умните хора са го измислили-който иска намира начини,който не иска си търси поводи!!!
      Тя и луканката няма грам месо,ама давате по 15-16лв за щафета.
      Другия вариант е да си купите карти,и цял сезон не ви вълнуват никакви увеличения и т.н.
      Аз трета година съм с карта и да ти кажа направо се родих.

  3. Много ще ми е любопитно,ако се класираме за Уефа,всички жалкари които сега плюете по отбора,какво ще говорите тогава…
    Или може би ще ви е яд,че не сте били на мачове,когато отборът е имал най-голяма нужда!!!
    Отборът се подкрепя в добро и лошо,а не само когато е богат и има успехи!!
    Сами се замислете,какви фенове сте!!!
    Във всеки случай,фен е не само да се снимаш и да пращаш снимки от майната си,да се кълнеш в любов и вярност,но само когато отборът върви!!!

  4. Що да нямаме шансове за Лига Европа, бе шматки. Ама и вие сте едни журналисти. Бием Левски, черно море пада и Дунав пада и става една точка разлика от тях, после те идват на Лаута. Малко мислете и надъхвайте феновете, стига сте писали само негативи. Затова този сайт така и не си вдигна рейтинга. Учете се от Пловдив Дерби как се пише за любимия отбор.

    1. Любимият отбор на ПловдивДерби не е Локомотив колега.ТрибунаПловдив че хапят нашите е така и то го правят честно.В повечето случай обаче е било повече от основателно.Не се сещам за всичките моменти, но помня грешките в картите за Спортклуб,когато защитиха децата от ДЮШ и когато след публикацията им намалиха други цени на билетите.
      Повишаването на цените за мач като този е напълно излишно и идиотско решение,което прави всичко друго но не и да вдигне посещаемостта на стадиона ни.Тези схеми,които казваш за Европа ако станат ще е най-хубавото нещо.Същото го говорих вчера и аз с приятели само аз обаче си вярвах че може да се случи това.

      1. Много добре знам,че пловдив дерби са жълти и затова ги дадох за пример. Въпреки проблемите, безпаричието и тяхните си проблеми, те винаги пишат позитиви и наблягат на хубаото, това обичат хората затова Пловдив дерби е по посещаван от локомотивци от колкото Трибуна Пловдив. Защото на хората им писна от негативи, критика, нямане на шансове и такива отрицателни новини.

        1. Аз пък съм твърдо ЗА градивна критика. Футболистите ни са най-малкия проблем. Ръководството е ПЪЛЕН ЛЕШ. Време е момчетата от форума да се активизират и на стадиона дс търсим промени! Само Локо!

  5. След мача с Лудогорец вобще спрях да ходя. И пари да ми дават, няма да отделя два часа за тия бездушници.

    1. То това е най-лесното!Тогава си гледй скапаните западни мачове и въобще не идвай на Лаута!
      Дори когато отборът тръгне,пак не идвай!!!
      ТОЧНО В ТАКЪВ МОМЕНТ,СЕ ВИЖДАТ ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ,НЕ КОГАТО ОТБОРЪТ ВЪРВИ!!!
      ГОЛЯМ КУР ЗА ЮНАЙТЕД,АРСЕНАЛ,ЛИВЪРПУЛ,БЪРСЕЛОНА,РЕАЛ,И ВСИЧКИ ШИБАНИ ЗАПАДНИ ПЪРВЕНСТВА!!!!
      ЛОКОМОТИВ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ!!
      КУР ЗА ШИБАНИТЕ КАЗИОННИ ФЕНОВЕ!!!

  6. Който го спират цените на билетите (1-2 лева отгоре) да отива в коматево! Цената на билета не е от голямо значение! Най-важното е състоянието на клуба и изявите на футболистите!

    1. Слез на земята сега и се сети къде ги има тези цени за такива слаби игри и резултати. Състоянието на клуба няма да се оправи с високи цени.Това си го мислят само онези двамата олигофрени в ръководството.Когато цените са по ниски ще отидат повече хора, отколкото когато са високи.И бройката със сигурност ще е толкова по-голяма, че в клуба да влязат повече пари отколкото при 7 лв билет или 12 ?!?! лв. 12 лв?? За какво се искат тези 12 лева? Я някой да ми каже.

  7. Направете цените по 3 лв за всички сектори до края на сезона иначе ще се играе все едно на празен стадион

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker