Локомотив ПловдивТопФутбол

ГЛЕДАЙ: Томаш след разгрома: Поемам цялята отговорност! Футболът е игра за мъже! Хубаво е да имаш амбиции, но…

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коментира катастрофалната загуба на своя отбор с 1:4 от новака в елита Крумовград.

“Аз поемам отговорността. Вторият полусезон трябваше да сменим тактиката, да играем в трима защита, защото така ми се налага. Мисля, че започнахме по добър начин, докато не се стигна до ситуацията с първия гол.

profittips-the best football tips

Отговорността е моя. Опитахме, аз съм доволен от момчетата, ударихме две греди, вкарахме. Играем футбол, който аз не харесвам и не изповядвам, но отговорността е моя. Поздравяваме противника, футболът е игра за мъже и трябва да приемаме пораженията.
С мачовете срещу водещите тимове съм по-спокоен, защото много малко футболисти могат да възприемат, когато чуят Крумовград. Хубаво е да имаш амбиции.. нашата амбиция е да сме шампиони, но реалността е друга.
Мисля, че в момента в Крумовград играе без напрежение и затова има такива резултати. Когато вкараш напрежение в нашите футболисти, се получава тази скованост. Дайте да играем мач за мач и мисля, че следващият мач ще е по-лесен”, заяви Томаш.

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

  1. Първо: Този мач е поредното доказателство , че купата ще бъде подарена на сателита от Коматево.

    Второ: Искам да благодаря на КАПИТАНА Парцалев. От 4 гола, 3 (първите) са негови. Евала! С такова постижение рядко някой може да се похвали. Това момче е като муха без глава. Сигурен съм, че не знае защо е на терена – бавен, никога не е на правилната позиция, все по земята лази, една топка не отнама, направи ТЪПА дузпа .. жалко че не получи директен червен картон. Супер малоумник. Само не ми е ясно на кого е любовник че играе – на дъртия с дървената глава ли или на по-младия кардиолог. За мен това е енигма!! Или пък е вътре за да падне отбора…. Няма по-слаб защитник от този в А, Б и В група… Моля ви, кажете ми на кого да “благодаря” за него – на Крушо или на кардиолога?!

    Трето: Честито на Крумовград! Направили са не лош отбор. Ботев2 е много по-силен от БотевЪ Африка

    1
    1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker