Ботев ПловдивФутбол

Привърженици на Ботев съобщиха за нов сериозен инвеститор, който ще поеме клуба и ще завърши стадиона

Привирженици на Ботев (Пд) съобщиха интересна новина за нов инвеститор и завършване на стадион ”Христо Ботев”. Според една от дейните Фейсбук страници на тима, се е появил ботевист с доказан бизнес, който иска да вземе всички акции на клуба и да превърне стадион “Христо Ботев” в най-красивото съоръжение в България.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на Ultras front Botev Plovdiv Bulgaria без редакторска намеса:

Има официално нов човек Ботевист с доказан бизнес. Той е готов веднага да започне строежа на Колежа и да го направи най-красивия стадион в България. Има проект и е водил предварителни разговори със зам.-кмета на града.

Иска среща в най-скоро време с феновете и ако всички единодушно го подкрепят, поема издръжката на клуба. Като иска да вдигне заплатите и премиите на играчите, за да ги стимулира да играят още по добре.

Иска да поеме изцяло издръжката на клуба и има възможност спокойно да го издържа. Но иска изцяло акциите и управлението на клуба без никой от сегашното ръководство.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ГО ПОДКРЕПИТЕ ЖЪЛТО-ЧЕРНИ ФЕНОВЕ. ЕТО ИМА ЧОВЕК И АЛТЕРНАТИВА. МНОГО СКОРО ОТБОРА НИ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ И ИГРАЕ НА КОЛЕЖА.

И повече не се продават играчите ни за жълти стотинки на смешни цени. А да се подобрява и изгражда още по силен Ботев Пловдив.

Апостол Апостолов: Днес имаме среща с потенциален инвеститор в Ботев (Пд)!

Подобни

9 Коментара

  1. Димитър Христолов това е новия собственик..Ще ви върне и нормалната емблема вместо тоя Домат откраднат от Рапид Виена

  2. Пълни глупости!!!
    Не знам, защо кретените в жълто си мислят, че този стадион е жизнено важен за тях??? Не е ясно и защо са толкова тъпи и наивни та да си мислят, че ако въобще бъде достроен стадиона, той ще е на футболния им клуб??
    Тези 39% от акциите не случайно стоят непоклатими и непревземаеми! Зад тях стоят реалните собственици и хората, които имат да взимат над 50 милона дълг… И сега трябват още 40 милона за стадиона????
    Такава безсмислица могат да направят само Домуса или Доган чрез Делян! Цената за това обаче е все още неизвестна!???
    Друг реален вариант няма!

  3. PIMK! Tova e merakliqta . . Kazano- pravo kume ochi,Ahmed DogaN! Achmonek I IotkOFF Edva li shte pusnat kokala,taka che selski prachki,mechtaite :)

  4. Тва моиту син Дилианчу на мама Ирина дитету на негу ши дава пари ут на ДПС-ту спестенуту.
    Саму ботиф сафинаги.

    1. Вие ще гледате как строят крановете и в знак на отеха ще смучите на чичо Христо Крушата…..

      1. Жълтурци, очаква ви нова рязана пишка да лапате, ама вие така сте свикнали!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker