БотевФутбол

Палийски и Борда на Ботев (Пд) говориха почти 3 часа, няма развитие около ст.“Христо Ботев“

Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски привика Борда на директорите на клуба вчера следобед. Срещата между важните фигури при „Канарите“ се проведе в кв.Коматево от 15:00ч. и продължи около 3 часа.

На нея бяха обсъдени въпросите, свързани със ст.“Христо Ботев“ и свършващата концесия на съоражението в края на тази седмица, както и някои организационни въпроси.

Предполага се, че е имало и коментари за анонимния инвеститор в Ботев (Пд), който преди дни подлъга част от феновете на тима, че ще купува клуба и ще вдига недостроения стадион на бул.“Източен“ №10. Бултрасите от своя страна пуснаха съобщение в една от големите си фейсбук страници. Както TribunaPlovidiv.bg обаче ви съобщи, това е било измамна и несериозна оферта оферта.

Анонимен програмист, с 24 000лв. заплата, залъгал бултрасите, че вдига ст.”Христо Ботев”

По темата със свършващата през тази седмица концесия на стадиона пък все още няма развитите, тъй като разговорите с кмета Иван Тотев бяха отложени за друга дата.

Апостол Апостолов: Днес имаме среща с потенциален инвеститор в Ботев (Пд)!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker