Локомотив ПловдивФутбол

Още един шампион с Локомотив пред TribunaPlovdiv.bg: Никога няма да забравя уникалните фенове, заслужават още една титла

TribunaPlovdiv.bg потърси още един от главните виновници Локомотив Пловдив да вдигне първата си и единствена за момента шампионска титла  . Той е безпорен голмайстор в състава на Едуард Ераносян и се казва Бобан Янчевски.

Както е известно, на 8 май 2004 година, “черно-белите“ приемат Славия на “Лаута“ в мач, който може да им осигури титлата кръг преди края на първенството. “Смърфовете“ повеждат с два бързи гола на Бобан Янчевски и Мартин Камбуров. Гостите обаче връщат две попадения и изравняват. Тогава Нешко Милованович бележи от дузпа и хвърля в екстаз привържениците на Локомотив.

boban qnchevski Здравей, Бобане. Играеш ли още футбол и ако да къде?

– Да, играя тук в Македония. Клуба се казва ФК Македония.

 Какво беше чувството след първия в историята на Локомотив такъв успех?

– Чувството след първия успех беше уникално. Голяма радост беше за нас и футболистите и уникалните ни фенове и за цял Пловдив.

Кой е най-вълнуващият мач през онзи сезон за теб?

– Най-вълнуващият мач беше онзи със Славия, който го играхме на ”Лаута”, в който знаехме, че след тази победа ставаме шампиони на България. Още се радвам, че изпълнихме целите си и станахме шампиони.

Какво си спомняш от шампионския двубой със Славия?

– Хубаво си спомням мача със Славия след, който с победата станахме шампиони и нашите уникални фенове нахлуха на терена. Беше уникално… голяма радост беше.

boban qnchevskiКакво никога няма да забравиш от престоя си в Локомотив.

– От престоя си никога няма да забравя уникалните фенове, които бяха с нас винаги и много се радвам, че им докарахме титлата в Пловдив. Надявам се скоро пак да се повтори защото те го заслужават.

Следиш ли изявите на Локомотив в момента.

– Следя изявите на отбора естествено. Това е отборът, който обичам и винаги ще обичам.

Какво искаш да пожелаеш на феновете на Локомотив

Подобни

3 Коментара

    1. Мюсюлманин слагай си феса и да мълчиш. Изгрев Гърлс!
      Изгрев = Столипиново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker