Локомотив ПловдивФутбол

Очаквано или не, на Лаута отново изпуснаха Даксон

Завръщането на Даксон да Силва в отбора на Локомотив (Пловдив) си остана блян за привържениците на клуба.

Както само и единствено TribunaPlovdiv.bg съобщи, любимецът на запалянковците на “черно-белите” бе напълно готов да се завърне в България и да заиграе отново за Локомотив. Новината потвърди и изпълнителният директор на клуба Кузман Маринков и самият играч, който бе готов да намали заплатата си, само и само да облече отново фланелката на “смърфовете”.

Веднага след публикуването на материала ни, истинска еуфория заля социалните мрежи, като стотици привърженици споделиха снимки на играча или отправиха множество коментари през форума на отбора.

„Има интереси и от други отбори, така е. Аз съм казал, че ако ще се върна в България, искам да облека фланелката на Локомотив (Пловдив). Това ми е приоритет, да се върна в Локомотив. Вече съм свободен, нямам договор с друг отбор. От моя страна искам да се върна, сега обаче трябва и спортно техническия щаб на Локомотив да ме иска“, заяви играчът пред TribunaPlovdiv.bg преди седмица.

Днес екипът на TribunaPlovdiv.bg научи, че такъв трансфер вече е невъзможно да се случи, след като никой от спортно-техническия щаб или от ръководството на Локомотив, освен Кузман Маринков, не се е свързал с играча.

Самият Даксон също потвърди новината пред нашата медия, след като разкри, че не е могъл да чака дълго, след като никой от Локомотив не го е потърсил. Играчът вече пътува за друг отбор, в който ще играе за шампионатния щат и за Купата на Бразилия. Договорът на техничаря е до април месец, като има възможност да го продължи.

Привържениците на Локомотив си поискаха Даксон

Привържениците на Локомотив си поискаха Даксон

Привържениците на Локомотив си поискаха Даксон

Подобни

10 Коментара

  1. За да може да играе само за Купата и другата лига, защото долните отбори сега започват турнира

  2. Крушарски, Чаво, директорчета, и трепането ви е малко, олигофрени мръсни!Крушарски, миналия път не можах да те уцеля с павето, но ще се постарая този път да се прицеля по-точно, Оръфляк! Като нямаш 2лв.в джоба, къдебси тръгнал, бе Палячо? Локомотив не е Рилецо

    1. Проекта “Слаевия-2” селянино няма как да се реализира в Пловдив! Не и в Локомотив Пловдив!
      Всичко е въпрос на време, за да свърши тази гавра с любимия отбор на културната общественост!
      Във времето винаги има добри и лоши периоди, както за едните, така и за другите! Сега Локомотив е в лош такъв, а селските са в добър! Всичко обаче, рано или късно ще си дойде на мястото и статуквото ще се промени! Просто, всичко с времето си!?
      На “Черно-бялата Коледа” имаше 700 души! Славия събират толкова общо на всички мачове през сезона! Така, че Локомотив, за твое съжаление, както и на много други селяни, ще го има и ще пребъде! Няма да е много далече това време! Пий една ракия и отивай да ринеш на кравите!

      1. мухльо, селска тикво,не споменавай в нечленоразделната си реч гранда на пловдив,боклук миризлив, а за локо ситуацията е перманентна, с всички президенти чалгаджии,с трима, четирима вредни за обществото мъртъвци, с купени мачове и черно тото,срам за града ни сте,излишни педали, малоумник тъп и грозен

  3. Ръководството са пълни анонимници и днес го доказаха отново!!! Не може да изпуснеш Даксон когато той сам ти се предлага! И то да намали заплатата си! Алкохола ви еба майката на всичките в тоя отбор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker