Локомотив ПловдивФутбол

Привържениците на Локомотив си поискаха Даксон

Новината на TribunaPlovdiv.bg, че бразилецът Даксон да Силва има желанието да се завърне отново в Локомотив (Пловдив) буквално подлуди привържениците на “черно-белите”.

Още след първата ни публикация, че играчът е искан от други футболни клубове в страната ни, но той желае да се завърне на “Лаута”, голяма вълна от фенски мнения “заля” фейсбук страниците, групите и форума на “смърфовете”.

След вчерашно интервю на TribunaPlovdiv.bg с Даксон (вижте по-долу), една от най-големите фейсбук страници на Локомотив – “Пловдив Това Сме Ние – 1926” публикува и снимка на техничаря, която събра голям брой харесвания и споделяния.

Явно е, че на “Лаута” един подобен трансфер ще върне не малко любители на клуба обратно на стадиона. Но дали това ще се случи, ще очакваме да разберем в следващите дни, след като играчът открито заяви, че чака оферта от спортно-техническия щаб на пловдвичани, за да заиграе отново с черно-бялата фланелка.

Даксон в интервю пред TribunaPlovdiv.bg за това дали е готов да се върне в Локомотив

Даксон в интервю пред TribunaPlovdiv.bg за това дали е готов да се върне в Локомотив

Подобни

9 Коментара

  1. Много слабоумни мислители Крушйо забий си един шут и им остави акцийте да управляват да просят де

  2. Трибуни, може ли едно интервю с Крушо да видим той какво мисли по въпроса. Има ли въобще намерения да привлича Даксон или не? Да знаем дали да си пълним джобовете с камъни на първата тренировка!

  3. И като го искаме какво?Да не би наистина да си мислите че ще дойде при тези атрофирали пияници?Цялото ръководство е пълен провал.Видно е че искат да идват по 15 маймуни наведнъж и готово

  4. Чест им прави на “Трибуните” че отразяват винаги първи и оригинално всичко, което се случва в Локомотив или го засяга по някакъв начин! За сметка на това жълтурът Андрьо от дербито не обелва нито дума за Даксон.”Трибуните” и те са жълти, но са най-обективната медия, като цяло за спорта в Пловдив!”Трибуни”, пишете, че ако Крушарски не вземе Даксон сега по-добре да си обира”крушите”, които назначи да управляват Локомотив и заедно с тях да напуснат клуба да не се наложи да бъдат изгонени с камъни!

    1. Незнам как разбрахте, че Трибуната са жълти след като целият им сайт е аранжиран в черно-бяло-червено и създателят им е заклет Локомотивец, който лично познавам. Някой път си ги пишете ей така, просто от въздуха кой какъв е, без реално да познавате фактите.

      1. И аз ги познавам момчетата и реално не са само от единия отбор.Единия е от Локото, другия от Ботев третия даже май е левскар.

        Просто не са на заплата в клуба ни и в Ботев изатова пишат каквото е без да им пука, че ще им спрат парите, както при другите сайтове. Аз не съм чел такива анализи и коментари на ръководствата в пловдивдерби каквито тук, за некадърността на Крушарски и кликата му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker