Ботев ПловдивФутбол

ОФИЦИАЛНО: Самуилов обяви месеца и годината, в която Колежа ще е готов (ВИДЕО)

Собственикът на ПФК „Ботев“ г-н Георги Самуилов даде обещаната пресконференция, за която TribunaPlovdiv.bg писа още в петък.

Репортер на TribunaPlovdiv.bg присъстващ на брифинга, преди секунди съобщи, че официално работата за довършването на стадион “Христо Ботев” ще започне в най-кратки срокове. В следващите дни от ръководството на клуба ще завършат плана относно етапите на строителство, а след като е готов и финансовият план ще бъде започната строителната дейност.

Очаква се строителните машини да подновят работа на Колежа през 2019 година , а цялото съоражение се очаква да бъде готово за експлоатация през март месец 2020 година, добави пратеникът на TribunaPlovdiv.bg.

“Надявам се март месец 2020 година да имаме нов стадион, на който Ботев да играе. През определено време ще даваме повече яснота и информация, но това е за момента”, сподели Самуилов.

Тотев: Самуилов ще вдигне стадиона

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker