бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариБотев ПловдивСтатистикаФутбол

Официално! Ботев (Пд) вече е отборът с най-много равенства в Първа лига

Снощи отборът на Ботев (Пд) записа 5-то поредно равенство в шампионата на Първа лига.

Невиждана серия от хиксове, която мъчи жестоко всички, обичащи “жълто-черния” клуб.

Срещу Черно море се видя огромното предимство на “канарите” в броя на създадените положения, но отново неефективните действия в атака и слабото майсторството пред гола се оказаха главната причина за големия геврек на светлинното тъбло.

В предишните 4-ти хикса на пловдивчани в шампионата – срещу Славия 1:1, ЦСКА-София 1:1, Септември (Сф) 1:1 и Берое 1:1, тимът на Николай Киров поне се добираше до гол. Но низходящото представяне в нападение обаче доведе до мача на ст.”Тича”, когато 6-те чисти положения пред вратата на “моряците” така и не бяха оползотворени от Виана, Бризола, Неделев (преди да се контузи), Ндунгала и компания…

След този мач Ботев (Пд) вече официално е тимът с най-много равенства в първенството – 8. След 19 мача “канарите” са 5-ти с 29т., преди изиграването на останалите мачове от кръга.

Интересно, но и логично на фона на тези резултати, е, че в последните 5 кръга Ботев (Пд) е отборът замесен в най-многото хиксове в шампионата. От 8-те равенства между всички отбори в Първа лига за последните 5 рунда, “канарите” са завъртял 5. Останалите са между Витоша (Бистрица) – Левски 0:0, Витоша (Бистрица) – Локомотив (Пд) 1:1 и Берое – Дунав 1:1.

Както многократно написахме в наши анализи, Ботев (Пд) допускаше изравняване на резултата срещу ЦСКА-София, Септември (Сф) и Берое, а срещу Славия имаше предостатъчно време да стигне и до успеха. Ако “канарите” бяха взели поне 3 от тези 5 двубоя, в момента щяха да са на 4-ото място с актив от 35т., на 3 зад третия Левски. Уви, това така и не стана.

Всички равенства на Ботев (Пд) от началото на сезона:

Берое – Ботев (Пд) 1:1

Етър (ВТ) – Ботев (Пд) 1:1

Дунав – Ботев (Пд) 0:0

Ботев (Пд) – Славия 1:1

ЦСКА-София – Ботев (Пд) 1:1

Септември (Сф) – Ботев (Пд) 1:1

Ботев (Пд) – Берое 1:1

Черно море – Ботев (Пд) 0:0

Това вече е прокоба! Изненада ли ще е, ако кажем, че Ботев (Пд) отново хиксира?!

Това вече е прокоба! Изненада ли ще е, ако кажем, че Ботев (Пд) отново хиксира?!

Снимка botevploviv.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker