Ботев ПловдивФутбол

Николай Киров: Изглеждаме тежки, но съм доволен!

Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров говори след равенството 2:2 срещу Раднички (Ниш) в първата контрола на тима по време на зимния лагер в Турция.

“Като цяло съм доволен от играта. Все още изглеждаме тежки при подаванията. Етапът е такъв, че точността е на втори план. Радващото е, че нямаше и контузии в днешната контрола”.

“За нашия отбор беше много важно да запазим конкуренцията в защита. Идването на Пиргов беше много важно. Това са хората, които ще започнем шампионата. Само при изходящ трансфер, ще търсим нови играчи”.

“Меледже пожела сам да си тръгне. Още есента му намерихме отбор в Израел, не пожела да отиде. Сега отново се съобразихме с него и го пуснахме, въпреки че имаше договор с нас”.

“Не знам да има оферта към Ндунгала от Левски. Не съм привърженик на това да взимаме много хора в един трансферен прозорец. Тръгнаха си трима, идват двама, което мисля, че е нормално”.

“Ние обичаме да играем с топката. Това трябва да го надградим още. Трябва да подобрим нещата в защита, защото през есента допускахме много голове”.

ВИДЕО: Ботев (Пд) изпусна победата и започна с хикс контролите в Турция

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker