Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Неделев за Дербито: Трябва да сме доволени от точката

Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев е доволен от точката, която “канарчетата” са взели в дербито на Пловдив срещу Локомотив. Халфът е се надява, че още със следващия двубой тимът му ще се класира официално за първата шестица.

“Днес мачът беше повече борба отколкото футбол, но според мен трябва да сме дволни от точката. В сряда, ако си вземем мача, мисля, че ще се класираме за шестицата и след това ще играем по-спокойно”.

“За мен в това дерби няма фаворит, всичко е въпрос на мотивация. Нямаше толкова много ситуации, но пак казва, че мисля, че трябва да сме доволни от точката. Днес халфовете на Локомотив се справиха добре, щом не съм стигнал до удари. В един отбор е хубаво да има конкуренция. Добре е да има разнообразие. Нормално е да има малко напрежение след като имахме две загуби, но аз мисля, че се представихме достойно днес”.

СНИМКИ: Дербито остана „на сухо“! Победата бе търсена, но така и не бе намерена от Локомотив (Пд) и Ботев (Пд)

СНИМКИ: Дербито остана „на сухо“! Победата бе търсена, но така и не бе намерена от Локомотив (Пд) и Ботев (Пд)

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker