Локомотив ПловдивФутбол

Мартин Луков: Имахме много късмет, Локомотив (Пд) трябва да бъде семейство!

Стражът на Локомотив (Пд) Мартин Луков говори пред Диема след страхотния мач, който направи при тазвечершния успех на своя тим над шампионите от Лудогорец с 1:0.

“Имахме много късмет днес, те удариха три греди, изпуснаха и дузпа. Говорихме си пред седмица, че трябва да мислим по-позитивно и да се настроим за битка”.

“С такива мачове ще ми дойде още по-голямо самочувствие и ще израствам. И срещу Славия можехме да не загубим, но имахме и малшанс тогава”.

“Ще празнуваме днес, след това обаче свеждаме главите и започваме да мислим за следващите мачове. Локомотив (Пд) ще става все по-силен”.

“Обстановката е трудна в момента. От време на време си говорим за проблемите между феновете и ръководството. Отбор като Локомотив (Пд) трябва да бъде едно семейство. Само така ще вървим нагоре. А нашата работа е на терена – трябва да се абстрахираме от тези неща и да продължим напред.

Един инфарктен хърватски гол и един железен Мартин Луков…Локомотив (Пд) посече шампиона!

Един инфарктен хърватски гол и един железен Мартин Луков…Локомотив (Пд) посече шампиона!

Един инфарктен хърватски гол и един железен Мартин Луков…Локомотив (Пд) посече шампиона!

Един инфарктен хърватски гол и един железен Мартин Луков…Локомотив (Пд) посече шампиона!

Подобни

5 Коментара

  1. Бихме Лудогорец с луд късмет и това ни прави отбор ли, или много големи? Групите и феновете, които ги подкрепят искат от Крушо да махне некадърниците, които е назначил Чаво и двамата “директорчета” и да се назначат кадърни футболни специалисти, които да имат визия и стратегия в Локомотив да се работи професионално и да се развива, а не да цари хаос, аматьорщина и пълно безхаберие! Проблемът не е във групите, а в простотията и селския инат на Крушо, както липса на желание от негова страна да се разберат!

  2. Сега кой ще плаща премията,Президентът или тези фенове които искат той да си ходи.За да искаш нещо трябва да имаш качества и възможности.Иначе си оставаш едно недоволно детенце което незнае какво иска.

    1. През седмицата,един от известните фенове добре го каза,че феновете не искат да управляват,а да има човек отгоре,който да знае какво прави!
      Не се искат милиарди и всяка година шампиони и шеметни участия в Европа!
      ИСКАТ СЕ СТРОЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ ОТ ВЪРХА ДО ЧИСТАЧКАТА!
      ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ?
      А относно мача,се видя че когато искат могат!
      И честитя победата на всички,макар че бях отписал мача и си мислех че ще ни разбият,предвид трагедията която бяхме с Литекс-София и Славия!
      То си е казано,че РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА!
      А когато нещо по върховете куца,се отразява и надолу по веригата.

    2. Премията ще я плати Гриша Ганчев! Толкова ли си тъп? Стига сте го хвалили тоя малоумник ктушарски! Тоя ако имаше малко акъл щеше да изгони чавдар и Р-тата и да назначи доказани професионалисти на тяхните места! Тогава клуба щеше да има друга визия! Интлъка на крушарски е огромния проблем! Феновете никога няма да го подведат, а точно обратното! Празният стадион казва всичко! А уж самия крушарски казва, че трябва да има “театър”? Има го, но комедиен, в който той самия е главен герой!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker