БотевФутбол

Македонците пуснаха автобуса с фенове на Ботев да продължи към Албания

Пуснаха автобуса с фенове на ФК Ботев Пловдив, който беше задържан край Куманово от македонската полиция.

Според наша информация от запис на камера на бензиностанция се вижда как пловдивчанин рисува графити с елементи на свастики. Това е и причината макенодската полиция да задържи рейса повече от три часа. На място е пристигнал консулът на Битоля да се запознае със случая.

Младежът, който е извършил нарушението, ще трябва да плати доста голяма глоба. Понеже той нямал толкова пари в себе си, другите фенове били готови да му помогнат, за да не бъде задържан.

Полицейски ескорт ще придружи автобуса до границата с Албания, а от 18 часа в Тирана ще се играе мача на Ботев с Партизани от първия предварителен кръг на Лига Европа.

Много вероятно е феновете от този автобус да не пристигнат навреме за мача. Добрата вест е, че вторият автобус с фенове, по наша информация – по-улегналите и врели и  кипели в подобни воаяжи, нямат никакви проблеми с властите в Македония и вече са на прага на Албания.

Facebook Skin

Денят за равносметка в Ботев дойде! „Канарчетата“ започват похода си в Европа от Тирана

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker