Локомотив ПловдивСтатистикаФутбол

Локо (ГО) уволни Илиан Илиев при последната си визита на “Лаута”

Този следобед от 17:30ч. отборът на Локомотив (Пд) приема съименика си от Горна Оряховица в среща от 23-ия кръг на Първа лига.

Любопитна е обаче историята на последния сблсък между двата тима. На 17-ти октомври 2016г. “смърфовете” претърпяха поражение на своя стадиона от днешния си съперник с 2:1. Мартин Камбуров вкара единствения гол за своя отбор, но това така и не стигна на пловдивчани за нещо повече в двубоя.

След онази среща оставката си подаде бившият вече наставник на тима Илиан Илиев, а доводът бе, че Локомотив (Пд) не играе желания футбол и в крайна сметка не постига очакваните резултати.

Два мача след това начело на тима зстана Едуард Ераносян.

В момента представянето на “черно-белите” е идентично с това отпреди предишния мач срещу горнооряховци. Няколко дни преди онзи двубой в края на октомври Локомотив (Пд) загуби домакинството си на Пирин (Благоевград) с 2:3 на “Лаута”. А в средата на тази седмица “смърфовете” отстъпиха на същия съперник с 1:0.

Пловдивчани са спечелили едва четири точки от първите си три мача за тази пролет, като нямат победа вече в два поредния двубоя.

Срещата между Локомотив (Пд) и Локомотив (ГО) може да следите НА ЖИВО в сайта TriubnaPlovdiv.bg от 17:30ч.!

СНИМКИ: Будна кома!

СНИМКИ: Будна кома!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker