Ботев ПловдивИз градаЛокомотив ПловдивФутбол

Локомотив към Общината: Ботев да си плати таксите и с тези пари, Общината да помогне на Марица и Спартак

След като по-рано днес, привържениците на Ботев Пловдив публикуваха декларация (ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК), в която обявиха, че са против, Локомотив Пловдив да получи земя, на която да изгради базата си, преди минути  от “черно-бялата” страна, отговориха също с декларация до Общинския съвет на града.

Mалко след това и Христо Крушарски, собственикът на “смърфовете” излезе с декларация – вижте я ТУК.

TribunaPlovdiv.bg я публикува без редакторска намеса:

До Общинския съвет, Пловдив
НАП Пловдив
Декларация от
обединени фенове на Локомотив

Като граждани на Пловдив и съвестни данъкоплатци призовавеме Общинския съвет на град Пловдив още на сесията си днес да вземе всички мерки за събиране на концесионните такси, които ПФК Ботев 1912 Пловдив АД дължи. Трета година е известно, че жълто-черния клуб не изпълнява договорните отношения с общината, с което ощетява всички съвестни данъкоплатци на град Пловдив. ПФК Ботев 1912 Пловдив АД дължи 3 годишни концесионни вноски за стадион „Христо Ботев” и за базата в Коматево. Удивителното е, че през това време управата на жълто-черния клуб изплащаше надлежно далеч по-големи суми за трансферните недоразумения, а дълговете към общината бяха замитани под килима, което явно бе толерирано от съответните органи.
Ние, привържениците на Локомотив не възроптахме по никакъв начин, когато преди 2 години Общинския съвет прекрати конецесията за подлеза на ЖП гара Пловдив на нашия клуб, заради неплатени вноски.

Нека уважаемите общински съветници приложат закона спрямо ПФК Ботев 1912 АД така, както той бе приложен спрямо Локомотив. В противен случай ще считаме, че градската управа упражнява двоен стандарт спрямо футболните клубове в града.

В заключение бихме искали да призовем градската управа, когато събере натрупаните дългове от ПФК Ботев 1912 АД, да предостави средствата за подпомагане базите на Спартак и Марица, които също са част от нашия град и са в доста по-трудно положение от жълто-черните, позволяващи си лукса да привличат и изпращат чужденци с пълни джобове, а в същото време да не си плащат задълженията към Пловдив.

В заключение бихме искали да се обърнем към уважаемите общински съветници и по въпроса с исканата от президента на любимия ни клуб Христо Крушарски земя в ЖР Тракия. Срещу тази безспорно благородна и допринасяща за обществения интерес идея за изграждане на модерна база, скочиха доста хора, включително и предсавители на тези, които не си плащат концесионните такси.

Бихме искали да уверим, че с реализирането на проекта на Христо Крушарски нашият град ще се сдобие с още една модерна база, която е преди всичко на града. Идеята за жилищен блок и общежитие по никакъв начин не накърнява обществения интерес. Тази база ще бъде от голямо значение за възраждането на спорта в града, за оставането на децата тук и ще бъде една превенция срещу евентуална емиграция и отдаването им на пороците на съвремието.
Пожелаваме на общинските съветници ползотворна работа на сесията във вторник.
С уважение: Обединени фенове на Локомотив Пловдив.

Подобни

7 Коментара

  1. няма такава наглост жълтите претендират някой да плаща в нап при положение че собствената им емблема стои запорирана там закриха си дружеството за да се отърват от дълговете а тези 100 хиляди са новата порция а и бързо забравиха че бутнаха ракиджийницата в коматево заради хотела само че те никога не гледат гредата в собствените си очи а клечката в чуждите може би защото не са христиани

  2. Те едно време разбиха Спартак за да може да съществуват, много им пука на тях за Марица и Спартак. Жалки, по-жалки, най-жалки, жълтури …

  3. Кое до кога ще караме, мишки. Имаме близо 100 000лв да плащаме.. Ами вие ЦИГАНИ до кога ще бъдете толкова нагли, при положение, че имате близо 180 000лв задължения (ние имаме на половина по-малко), продължавате да настоявате за дарение на земи на стоиност 40мл. лева. ДО КОГА ТОЛКОВА НАГЛИ?

  4. Ами ти Анонимна курво до кога ще го караш така? Необразован, некадърен и невъзпитан. Вие курви сте толкова нагли, че няма на къде. В Пловдив мисля, че вече има достатъчно бази и прочие, че да се развива достатъчно спорта в града. И интересите са само от ваша страна за тези земи мишкари долни, искате всичко без пари да ви се дава, това не ви е столипиново където сте свикнали да получавате всичко гратис. Айде със здраве, цигани!

  5. Искането е за безвъзмездно ползване…. какво подаряване, какви пет лева хахах…

  6. А вие мангали платихте ли си дълга към НАП??? И отново нагли просяците от Столипиново! Искали да им се ПОДАРИ общинска земя. Това да не ви е бащиния. Плащате или взимате на концесия. Стойността на тези парцели е 50млн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker