бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивИз градаЛокомотив ПловдивФутбол

Бултрасите скочиха на Община Пловдив: Всеки, който гласува да даде земя на Локомотив е политически труп

Привържениците на Ботев Пловдив се обявиха против даването на земя на Локомотив Пловдив за новата клубна база, която обмислят от “черно-белия” клуб да изградят.

TribunaPlovdiv.bg публикува декларацията без редакторска намеса:

На вниманието на Община Пловдив, Общински съвет и пловдивската общественост,

Уважаеми дами и господа,

отправяме този призив само и единствено като граждани на град Пловдив, загърбвайки всякакви футболни пристрастия!

От около месец насам собственикът на ПФК “Локомотив Пловдив 1936” Христо Крушарски полага сериозни усилия да вземе безвъзмездно около 200 декара общински имоти с целта да бъдат застроени с жилищни сгради и тренировъчна база. Ние, като данъкоплатци и преди всичко избиратели, сме абсолютно и твърдо против това нещо да се случи под каквато и да било форма. Отдаването на общински земи на частни лица като дарение, особено в такъв мащаб, поставя основите на изключителна нелоялна конкуренция и тотален срив в пазара на имоти.

Всеки един член на Общинския съвет на град Пловдив, който си позволи да гласува със “ЗА” приемането на това дарение може автоматично да се счита за част от корупционна схема и респективно политически труп! Ние няма да толерираме под никаква форма безплатното раздаване на земите на най-стария действащ град, който ще бъде и културна столица на Европа!

Надяваме се, че разумът ще надделее и по законен и демократичен път чрез гласуване това предложение ще бъде отхвърлено от хората, които са избрани на позициите си в Общинския съвет, именно за да защитават интересите на град Пловдив и неговите жители.

Обединени фракции “БУЛТРАС”

Още по темата:

ЛОКОМОТИВ ОТГОВОРИ НА БОТЕВ – ПОВЕЧЕ ТУК

Христо Крушарски обединява привържениците на Локо и Ботев – вижте декларацията 

Подобни

13 Коментара

  1. “1936” – грешка!
    “граждани на град Пловдив” – много голяма грешка на жълтурските селяни!

    Много мъка има по този свят, много и тя е жълта. Лапайте си Турски пишки и си гласувайте за ДПС, всеки ви знае.

  2. Локомотивци мислете реално!Крушарски нарочно поиска нещо,което знае,че няма кой да му даде!Няма как държавата да му хариже имоти на стойност 40 милиона лева просто ей така.Това ще е прецедент и всички клубове в България ще започнат да искат.Просто той знае,че това няма как да стане затова го иска.За да каже после ето видяхте ли!Концесия да,но да му ПОДАРЯТ земята……?!!Замислете се!

  3. Обеснявам само един път , тъпи , комплексирани , коматевски , бекчета ! 97 дка са стадиона в Лаута с помощното игрище паркинг и тн. След това се отпуска терен за тренировъчна база , която със сигурност няма да е толкова голяма , колкото в Коматево ( понеже човека идва да влага честно изкарани пари , а не да пере откраднатите от народа милиарди ) ! И накрая остават няколко дка за бизнес цели – нормално е един бизнесмен да иска да спечели нещо от това , което влага ( освен ако не идва да изпере откраднатите от народа пари ) ! Затова че затваряйте си човките и марш в Коматево !

  4. Абе циганета,що не се замислите вие колко ви е помагала държавата?Как да не сме против това да ви дадат толкова земя,не става въпрос като ботевисти,ами като нормални граждани.Ако на нас ни бяха дали толкова земя,вие нямаше ли да ревете бе?

  5. БОТЕВИСТИ ДА НЕ БИ ДА СЕ СТРАХУВАТЕ ЧЕ ЩЕ СТАНЕТЕ КАТО СПАРТАК И ЗА ТОВА ДА РЕАГИРАТЕ ТАКА А УЖ НЯМАЛО ФУТБОЛНО ПРИСТРАСТИЕ???

  6. А вашата база на село,да не би мамин Цецку да си изора лозето за да я направят?!! Ай стига глупости!!!

  7. На тази земя ще се развива спорта в Пловдив , ще тренират децата на Пловдивчани.. Трябва да сте благодарни, че идва частник и инвестира в нашия град, за нашия спорт и нашите деца …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker