Локомотив ПловдивФутбол

Илиан Илиев мисли още за защитник

Пловдив. Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев ще реши до няколко дни дали тимът ще привлече нов централен защитник, съобщава „Тема спорт“.

Както е известно, Иван Иванов бе продаден на гръцкия гранд Панатинайкос, а на Александър Тунчев не бе предложен нов договор. Той обаче стана част от щаба на Илиев. Наставникът бе категоричен, че няма да връща Тунчев на терена. През лятото на “Лаута” дойде бившият централен бранител на Ботев (Пд), Славия, Левски и др. Димитър Везалов. Именно той се очаква да оформи титулярна двойка в сърцето на ариергарда с Кирил Котев.

Отвори си акаунт в bet365 и вземи Депозит Бонус от 100 лева!

Почти сигурно в Локомотив ще акостира нов защитник. Според запознати става въпрос за чужденец, който няма да бъде пробван.

Днес Локомотив ще изиграе и първата си контрола от предсезонната подготовка. Съперник на лагера в Турция ще е иранският Терактор, който участваше в Шампионската лига на Азия.
Стана ясно, че Емил Гъргоров е отказал да подпише нов договор, тъй като не е бил съгласен с условията по него.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker