Локомотив ПловдивТопФутбол

Бомба! Локо (Пд) влиза в плановете на Гриша Ганчев?

Гриша Ганчев няма да се оттегли от футбола, а в плановете му влиза Локомотив Пловдив. Адвокати на бизнесмена са в контакт с влиятелни фигури от Лаута и съвсем скоро могат да започнат конкретни преговори между собственика на черно-белите Христо Крушарски и Ганчев.

Ганчев и синът му Данаил се оттеглиха от управлението на ЦСКА преди два дни. Те бяха начело на “червените” от 2016 г. Ганчев обяви официално, че е предал безвъзмездно акциите си в ЦСКА на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“. Тя е собственост на Данаил Илиев, който участва в редица фирми с бизнесмена Валтер Папазки. Според слуховете за президент на червените ще бъде привлечен Димитър Бербатов.

Публикации от днес свързаха Ганчев с друг клуб от “А” група, като се цитира Пирин Благоевград. Доскоро Пирин беше изцяло собственост на общината. Бизнесмените Георги Спасов и Милен Стефанов придобиха по 40% от акциите на клуба. Заради връзки на Стефанов с хора от кръга на Гриша Ганчев най-вероятно бизнесменът се свързва с Пирин.

profittips-the best football tips

Совалки за парите на Гришата обаче вече са направили и от Локо Пд.

След забраната на рекламата на хазарт по телевизиите се очаква голям срив в приходите на футболните клубове от българския елит. Ще намалеят както директните договори с фирмите, предлагащи онлайн залози, така и приходите от телевизионни права, защото именно хазартните босове харчат най-много за реклама по време на излъчванията на футболни мачове.

В момента компании за онлайн залози са собственици или основни спонсори на Левски и ЦСКА 1948, а същото ще се случи и с ЦСКА, ако фамилията Папазки поемат издръжката на клуба. На парите на Валтер Папазки разчиташе и собственикът на Спартак Пловдив, за да строи стадион “Тодор Диев”, преди да бъде развалена концесията.

Спирането на рекламата на хазарт и залози обаче може да охлади интереса на фирмите от сектора към футболните клубове. Така търсенето на богати донори от нивото на Кирил Домусчиев и Гриша Ганчев ще е още по-голямо сред професионалните футболни клубове.

Локомотив Пд е изключително апетитен за бизнесмени с размах заради силните игри на отбора и добрата селекция със скромен бюджет. Черно-белите имат най-младият отбор в EfBet лига и все още пазят шансове за участие в европейските турнири още този сезон. В същото време собственикът Христо Крушарски не крие, че не може да издържа сам клуба и често влиза в партньорски взаимоотношения с различни бизнес групи, пише “Пловдив Дейли”.

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker