бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

ЕКСКЛУЗИВНО! Илиан Илиев напусна Локомотив Пловдив!

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев хвърли оставка и заяви, че няма намерение да остане в Локомотив Пловдив, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

”Втора неприятна загуба у дома и да ви кажа нямам обяснение за това, което стана. Работихме две седмици, всичко беше перфектно. Проспахме 60 минути, опитахме да сменим схемата на игра, за да имаме повече присъствие в наказателното поле, но за нашите амбиции и игра у дома това не бе достатъчно. Нормално е да не съм доволен от това, което се случи. Нормално бе да защитим играчите след всичко това, но не очаквах така те днес да ни отговорят.

АНКЕТА: Кой е виновен за случилото се в Локомотив Пловдив

Очаквах да играят с по-голямо сърце, по-мъжки, но с това лежерно темпо не е нормално да играем. Може би на някои им е по тежко, но загубата е факт. Нямаше подценяване. Интелигентните хора грешат веднъж, ако го направят и втори път, значи нещо не е наред.

Срамувам се от това, което направихме. Не толкова от резултата, колкото от поведението ни в мачовете. Ще имаме срещи с президента, за да решим дали има смисъл. Много тежко преживявам загубите, а такива две още по-тежко. Не можем след 20 дни почивка да играем така. Явно и аз съм сбъркал.

На въпрос на TribunaPlovdiv.bg да разбираме ли, че той напуска тима, той заяви: “Ще имам среща и да се разделим като приятели, така както се срещнахме. Оставка съм дал. Искам да се разделим като приятели. Няма вариант да остана”, завърши той на въпрос на TribunaPlovdiv.bg.

Видео: lokomotivpd.com

Подобни

9 Коментара

  1. Илиян не е виновен за това,че ония на терена не искат да играят.Много жалко,че напуска заради тия бездарници.

  2. Ще ядете бой боклуци мрьсни наемници вьн от локомотив манекенчета прости .. Пловдив ще ви се види тесен путкиииии

  3. Глупаците в клуба най-накрая си постигнаха целта. ДА УМРЕТЕ ВСИЧКИ, ДЕТО ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СПРЯХТЕ ДА СПЪВАТЕ ЛОКОМОТИВ !

  4. Напуснете нашите статии, жълти приятелки мургави.
    До статията, доста въображение е вкарано в интервюто на Илиев, провокатори миризливи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker