Букмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияФутбол

Възходът на Удинезе ще продължи и във Верона

Началото на двадесетия кръг в Серия А ще дадат отборите на Киево и Удинезе днес от 19:00ч.

Осмият в Калчото гостува на тринадесетия във временното класиране на стадион “Маркантонио Бентегоди”, а срещата обещава да бъде изпълнена с емоции.

Любопитен факт е, че гостите от Удине са в най-добрата форма в шампионата с пет поредни победи. За момента няма италиански отбор с по-добра статистика от “фриуланите”, които са като преобразени след идването на световния шампион Масимо Одо.

Наставникът очевидно работи доста добре и резултатите го показват. Осемте попадения във вратата на Перуджа за Купата на Италия изстреляха Удинезе в облаците, а специалистът поддържа това ниво в отбора, откакто пое тима в края на ноември.

Удинезе постигна и впечатляваща победа над Интер, нанасяйки му първа загуба в шампионата и давайки началото на кризата при “нерадзурите”.

Атаката на тима е опасност за всеки отбор в Калчото. Гостите в днешния мач са отбелязали 14 попадения в последните си пет срещи от шампионата, а защитата на тима се представя на доста високо ниво, инкасирайки само два гола.

На другия полюс е отборът на Киево, който е спечелил едва точка от последите си пет двубоя. Малко изненадващо, но “летящите магаренца” достигнаха до равенството срещу претендента за титлата Рома, завършвайки (1:1) именно на “Маркантонио Бентегоди”.

През изминалия кръг пък отборът от Верона влезе в историята, давайки първи три точки на пълния аутсайдер Беневенто, отстъпвайки с 1:0. Загуби от Болоня, Кротоне и Интер (5:0) доказват лошата форма на отбора в последно време.

Съдейки по моментната форма на двамата тима, то гостите от Удине влизат в срещата като тотален фаворит за спечелването на трите точки.

Стартови състави:

Прогноза: 2

/Илия Иванов/ TribunaPlovdiv.bg

Интер ще разбива четиригодишното проклятие “Артемио Франки”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker