бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Николай Киров: Панов ми каза, че си тръгва преди мача с Левски

Старши треньорът на Ботв (Пд) Николай Киров говори пред репортер на TribunaPlovdiv.bg след днешната победа на своя отбор с 4:0 над третодивизионния Борислав (Първомай) в приятелски мач този следобед в кв.Коматево. Киров коментира и трансфера на Цветомир Панов в Лудогорец отпреди ден, който разбуни духовете сред феновете на “жълто-черните”.

“За днешната контрола – победихме, но това не бе най-важното. Някои състезатели не бяха в оптимален игрови ритъм. Беше добре и за младите играчи, за които е хубаво да имат както игрово време, така и сблъсъци с мъжки отбори”.

“За Панов? Това беше желание на футболиста. Още преди Нова година се водиха преговори за подновяване на неговия договор, но така и не се стигна до договорка. Преди мача с Левски той дойде и ми каза, че е подписал предварителен договор с тима на Лудогорец. Това е”.

“Водим разговори с Жоао Пауло. Неговото идване в момента не е факт. Може би, стана добре, че взехме Филип Филипов, който сега ще застане на десния бек – той е опция за заместник на Панов. Не съм знаел, че Панов ще си ходи, преди да привлечем Филип”.

Вторият отбор на Ботев (Пд) се разтъпчи срещу Борислав (Първомай)

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker