Ботев ПловдивФутбол

Анонимен програмист, с 24 000лв. заплата, залъгал бултрасите, че вдига ст.”Христо Ботев”

Мъж на средна възраст, който работи като програмист с 24 000лв. месечен доход, е въпросният анонимен “инвеститор” в Ботев (Пд) и в ст.”Христо Ботев”, научи TribunaPlovdiv.bg.

Апостол Апостолов: Днес имаме среща с потенциален инвеститор в Ботев (Пд)!

Вчера той е имал среща с част от феновете на тима, на която да обясни своите намерения за закупуването на Ботев (Пд) и вдигането на “Колежа”.

Както знаете, в събота една от най-популярните фейсбук страници на “канарите” публикува изненадващ текст, с който съобщи, че анонимен инвеститор в следващите дни ще предяви аспирациите си към бързото дострояване на ст.”Христо Ботев”. Според текста това е ботевист с доказан бизнес, който иска да вземе всички акции на клуба и да превърне стадион „Христо Ботев“ в най-красивото съоръжение в България.

Всичко това е било просто една романтична илюзия, която е подлъгала администраторите на съответната онлайн страница във Фейсбук. След няколкодневни размишления обаче анонимният “инвеститор” се е отказал.

Към момента Сдружение ПФК “Ботев” Пловдив държи 61% от акциите на тима, докато другите 39% са на ТЦ ИМЕ. Бизнесменът Георги Самуилов също помага с лични средства за издръжката на “жълто-черния” тим.

Апостол Апостолов: Днес имаме среща с потенциален инвеститор в Ботев (Пд)!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker