Ботев ПловдивФутбол

Христов: Надявам се да победим Лудогорец на финала

Йордан Христов не бе много доволен от пропуснатите положение на Ботев срещу Лудогорец. Двата отбора завършиха при резултат 0:0.

“Тази година така се получи – 4 от 4 равенства. Оставихме развръзката за финала, надявам се в него ние да победим. Получи се добър мач въпреки липсата на голове. И двата отбора играхме добре. Мисля, че ние имахме по-чистите положения”, това заяви Христов.

“Не знам точно какви промени трябва да направим, за да успеем да бием Лудогорец. Може би трябва да сме по-уверени, когато владеем топката. Това трябва да подобрим. Финалът ще бъде по-различен и като обстановка, и като напрежение. Който е с по-голямо самочувствие и издържи на напрежението, ще спечели мача”, добави българският национал.

“Когато сме изтървали точки срещу по-слаби съперници, много боли. Няма смисъл да се връщаме назад, така е трябвало да стане. Не можем да променим нещата, затова трябва да се учим от грешките си. Това е главното – че в дербитата ние спечелихме много точки, а загубихме срещу по-слаби”, така завърши Христов.

ОЩЕ СЛЕД БОТЕВ – ЛУДОГОРЕЦ 0:0:

СНИМКИ И ВИДЕО: Ботев и Лудогорец отново не успяха да се победят, “канарчетата” удрят греда в края

TribunaPlovdivTV HD: Мъри: Вече ми е ясно как ще играем на финала

Само в TribunaPlovdiv.bg: Петричев и Александров бяха изведени с гардове от Коматево (видео)

TribunaPlovdivTV HD: Младоженци разпяват бултрасите преди Ботев – Лудогорец (снимки)

СНИМКИ: Петър Стоянов отново гледа Ботев сред феновете

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

“Тази година така се получи – 4 от 4 равенства. Оставихме развръзката за финала, надявам се в него ние да победим. Получи се добър мач въпреки липсата на голове. И двата отбора играхме добре. Мисля, че ние имахме по-чистите положения”, коментира националният състезател.Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=485770

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker