бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV HD: Мъри: Вече ми е ясно как ще играем на финала

Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов изрази съжаление за пропуснатите точки от първата фаза на шампионата. Според Мъри последното нулево равенство между неговия тим и Лудогорец е можело да бъде и мач за титлата.

“Стана добър двубой. Нашият отбор искаше да спечели, защото тази година никой не успя да победи другия. Имахме желание, имахме и шансове, но така е във футбола. Накрая имахме и чиста ситуация, но нямахме късмет”, коментира Стоилов веднага след четвъртото равенство с Лудогорец за сезона.

“Нормално е след четири равенства да мислим, че силите са изравнени. Съперникът е по-напред като колектив. Ние сме отбор на 3-4 месеца. Опитваме се да играем добър футбол и да развиваме отбора. До финала за Купата нищо не може да се промени. Трябва да продължим да пазим висок ритъм на игра, за да можем да сме на топ ниво на финала”, добави наставникът на Ботев.

“Естествено, че съжалявам за пропуснатото от първата фаза. Изгубихме 6 точки от Любимец и 2 от Пирин Гоце Делчев. Ако ги бяхме спечелили, днес щеше да се играе мач за титлата. Зимните попълнения вече не са нови. Те могат да играят още по-добре”, каза още Станимир Стоилов.

По-късно на пресконференцията Мъри говори още за днешния мач и за предстоящия финал за Купата.

“Не знам дали някой целеше да запази нещо или да скрие нещо. Аз бях наясно, че Лудогорец и равния резултат ги устройваше, при положение, че при победа след това печелят титлата. За мен резултатът е закономерен. Естествено, че като тактиката и стратегия ми е ясно как ще играем във финала. Сега в следващите мачове даваме шанс на някои хора да видим в каква форма са. Иначе знаем какво ще правим в Бургас. Надявам се моят отбор да спечели. Никой обаче не знае какво може да се случи в един финален мач, сочени за фаворити тимове са губили”, коментира треньорът на Ботев.

“За нас е и удоволствие, и същевременно малко неприятно, че ще трябва да играем във финала срещу най-добрия отбор у нас. За мен фаворит няма, важното е кой как ще си изиграе мача. Лудогорец може би има малко повече опит от нас, но според мен не може да се говори за фаворити”, завърши Станимир Стоилов.

Gong.bg

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

ОЩЕ СЛЕД БОТЕВ – ЛУДОГОРЕЦ 0:0:

СНИМКИ И ВИДЕО: Ботев и Лудогорец отново не успяха да се победят, “канарчетата” удрят греда в края

Само в TribunaPlovdiv.bg: Петричев и Александров бяха изведени с гардове от Коматево (видео)

TribunaPlovdivTV HD: Младоженци разпяват бултрасите преди Ботев – Лудогорец (снимки)

СНИМКИ: Петър Стоянов отново гледа Ботев сред феновете

Христов: Надявам се да победим Ботев на финала

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker