бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариБотев ПловдивФутбол

Тодор Неделев с първи мач като титуляр при Петър Хубчев

В снощния мач срещу Франция от предпоследния кръг на квалификациите за Мундиала в Русия през 2018г. звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев направи своя дебют като титуляр при селекционера Петър Хубчев.

Въпреки опита да играят като равен с равен срещу един от най-класните играчи в света, нашите момчета загубиха с 1:0 последното си домакинство на ст.”Васил Левски” в група “А”.

Неделев бе терена през всичките 90 минути, като до голяма степен бе един от най-отличимите играчи на България. Със сигурност направи някои фрапантни грешки в центъра на терена, подарявайки топката в краката на бързите противникови играчи. Видя се обаче, че въпреки името на съперника, Неделев игра с желание и самочувствие, като на няколко пъти дори успя да обстрелва вратата на Лорис.

Иначе единственият друг случай, в който играчът на “канарчетата” е на терена през целия двубой е при евроквалификацията срещу Италия в Палермо през 2013г. и загубата с 0:1.

Тодор Неделев дебютира за Националния отбор на България през август 2013г. (победата с 2:0 над Македония) под ръководството на Любослав Пенев. Тогава талантът от Белозем бе на 20 години 8 месеца и 7 дни.

В момента “осмицата” на Ботев (Пд) е на 24 години и вече има зад гърба си 12 мача с екипа на “лъвовете” (532 минути на терена), в които е направил и 3 асистенции.

В разширения състав на България за мачовете срещу Франция и Люксембург е повикан и друг играч на Ботев (Пд) – Цветомир Панов, който обаче засега не попада в основната група на тима ни.

Кабаретната класа на Франция ни затръшна окончателно вратата към Мондиала

Подобни

Един Коментар

  1. Тоя нещастник беше трагичен в дефанзивен план! В същност, почти всички контраатаки на французите и грешки в центъра бяха заради тошето!
    На практика той и Славчев бяха двамата най-склаби на терена!
    Как не се пребори за една първа топка как не се “сби” за някоя такава? Само тичаше и гледаше отблизо! Тоя след 60-тата минута хвърли въздуха…..
    Такъв футболист няма как да играе в националния и да очакваме нещо голямо!

    Един Балтанов би бил далеч по-добре!

    Пълна трагедия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker