ЛокомотивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив с послание към Крушарски и Илиан Илиев

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Ден след загубата на Локомотив (Пловдив) от Локомотив (Горна Оряховица), читател на нашия сайт реши да ни изпрати писмо чрез рубриката „Твоята Трибуна“.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Г-н Крушарски така неможе да продължаваме…Неможе лекета като Дани Кики, Георги Вълчев, Иван Горанов, Мартин Райнов(национала), Осама Рашид,Умарбаем и тем подобни да се гаврят с черно-бялата фланелка. И безплатен да направите входа с тази игра никой няма да дойде. Неможе млади и талантливи момчета да чакат своя шанс, а тези лигльовци да се подиграват с вас, треньора и нас феновете. Неможе само една шепа хора след края на мача да дойде при нас и да понесе гнева на феновете, а другите да се скрият като мишки. Къде се скри Камбуров? “Големия лидер“?

Чест прави единствено на хора като Котев,Марчев,Велковски, Бакалов, дори новото попълнение Виданов, които дойдоха и застанаха като мъже и понесоха всички обиди и освирквания !
Илиан Илиев не е виновен и има голяма подкрепа от феновете ! Хора като Дани Кики, който цял мач нямаше вярно отиграване и логично бе сменен(макар и доста късно), не му прави чест да се държи толкова неуважително към треньора и да му държи сметка за смяната.

Г-н ИЛИЕВ, МАХНЕТЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ЛЕКЕТА И ОСТАНЕТЕ В ЛОКОМОТИВ!!!

Изпратил: Локомотивец

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Още по темата:

АНКЕТА: Кой е виновен за случилото се в Локомотив Пловдив 

Подобни

2 Коментара

  1. Напълно подкрепям! Главен виновник Камбуров, който като му погледнеш играта през мача и си наясно как ще свърши. Не може той да налага играчите(приятелчетата му) и цял мач всички топки да минават през него. Ясна ми стана причината защо не се взаха нападатели. Трябва треньор с твърд и непоколебим, който да се слуша. Само Любо Пенев може да ни оправи и най-вече комуната около Камбуров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg