Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: Ново начало за Локомотив, Бащата изведе “смърфовете” от черната серия

Локомотив Пловдив победи Литекс Ловеч в мач от 11-я кръг. Пловдивчани водеха на полувремето с 2:0, след автогол на Васил Божиков и попадение на Мартин Камбуров. През второто полувреме срещата премина в множество атаки и динамика, но двата отбора не успяха да стигнаха до гол.

Първите минути на срещата между Локомотив Пловдив и Литекс започна на много високо темпо. Атаките валяха и пред двете врати, но нямаше удар, който да застраши някой от двамата вратари.

Първото по-сериозно положение в срещата бе в 19-тата минута. Берсент Карагарен получи хубаво извеждащо подаване и излезе срещу Баривиейра, но удара на младока излезе в аут.

В 23-тата минута Локомотив Пловдив поведе в резултата. Мартин Камбуров навлезе опасно в наказателното поле, залъга един играч на Литекс, а Васил Божиков в опита си да изчисти кълбото прати топката в своята мрежа за 1:0.

В 28-тата минута Армандо Ваюши изпълни пряк свободен удар, но топката премина високо над вратата.

В 35-тата минута Мартин Камбуров се озова в наказателното поле. Опитният нападател стреля от воле, но Баривиейра успя да отрази удара.

loko litex

Осем минути по-късно Мартин Камбуров отбеляза втория гол за Локомотив.Карагарен навлезе много опасно в наказателното поле на гостите и отправи удар, но вратаря го отрази, кълбото стигна до Камбуров, който с хубав удар удвои резултата.

loko otbor radost gol

В 53-тата минута Благой Наков изпробва своя удар от далечна дистанция, но Баривиейра улови без проблеми.

57-тата минута Уилмар Джордан отправи много сериозен удар от около 18 метра.

В ответната атака Мартин Камбуров навлезе в наказателното поле на Литекс и подаде към Благой Наков, който нацели страничната греда.

В 78-тата минута Данило Асприля стреля силно от около 16 метра, но топката премина над горния стълб на вратата пазена от Господинов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>>

Подобни

3 Коментара

  1. Въпреки ОЧЕВИДНОТО съдийско назначение……Локомотив заигра така, както искат да го гледат хората. Бях песимист и не отидох на стадиона, но с Левски ще сме на линия цялото семейство. САМО ЛОКО !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker